X

Formula 1: Mercedes Anunta Schimbari Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Lewis Hamilton Inaintea Canada GP

Formula 1 continua in weekend cu Grand Prix-ul Canadei, iar Mercedes a anuntat o serie de schimbari oficiale de ultim moment pentru Lewis Hamilton inaintea curselor, echipa confirmand faptul ca va monta o noua aripa frontala, impreuna cu alte componente, pe masina pilotului britanic, scopul fiind ajutarea lui sa castige cursa.

Formula 1 l-a cam dezamagit pe Lewis Hamilton in ultimii ani de zile, iar asta deoarece britanicul a pierdut cursa, dupa cursa, dand vina pe Mercedes si masinile care i-au fost puse la dispozitie, George Russell reusind totusi sa obtina clasari bune cu noile componente, astfel ca acum ambii ar trebui sa se bucure de rezultate imbunatatite.

Formula 1 nu e inca aproape de final, dar Lewis Hamilton are asteptari mai mari de la viitorul sau la Ferrari, decat de la actuala sa experienta la Mercedes, totul pentru ca echipa italiana ar trebui sa ii puna la dispozitie masini mult mai bune, ceea ce l-ar putea ajuta masiv in castigarea curselor la care va participa.

“Am avut un weekend încurajator în Monaco. Am continuat să facem progrese solide cu mașina noastră, îmbunătățind echilibrul general și făcând un pas mai aproape de cei din față. Ambii șoferi vor avea aripa față actualizată în Canada, plus câteva alte elemente de dezvoltare pentru acest eveniment.

A avut un mic câștig de timp pe tură pe străzile înguste ale Principatului și ar trebui să ofere beneficii mai mari pe circuitele viitoare. Acestea fiind spuse, imaginea din fața terenului este incredibil de competitivă. Domeniul s-a comprimat și nu ne facem iluzii că alții vor continua să se îmbunătățească. Va trebui să continuăm să muncim din greu și cu sârguință pentru a intra în amestec.

This post was last modified on iun. 5, 2024, 12:22 PM 12:22

Disqus Comments Loading...