X

Giorgia Meloni Anunta Oficial Masurile de ULTIM MOMENT ale Italiei care Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Giorgia Meloni anunta noile masuri oficiale de ultim moment pe care le pune in aplicare de indata pentru Italia, iar asta deoarece premierul viziteaza centrele de azil construite in Albania pentru a gazdui migrantii ce ajunt pe teritoriu italian, pana li se proceseaza cererile de azil, actiune care poate reduce migratia si ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Giorgia Meloni spune ca migrantii sunt folositi de grupurile infractionale ca un canal de imigratie ilegala, fluxurile de migranti fiind in continuare mari, chiar daca exista o reducere de 60% a sosirilor ilegale fata de aceeasi perioada din anul 2023, aceasta fiind o veste excelenta pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, poate in 2024.

Giorgia Meloni lauda si pactele cu tarile africane, care au dus deasemenea la reducerea numarului de migranti care au ajuns in Italia, cerand de la UE extinderea pactelor si cu alte tari de unde vin multi migranti, masura ceruta si de Karl Nehammer perntru a facilita finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, deci e posibil sa vedem noi actiuni ale Comisiei Europene.

“Facem o vizita pentru a verifica, în urma protocolului semnat în noiembrie cu premierului Edi Rama, căruia îi reînnoiesc solidaritatea întregului guvern pentru atacurile primite – starea de construcție a centrului de primă primire Shengjin și a centrului de detenție Gjader. Lucratorii straini sunt folosiți de criminalitate ca un alt canal pentru imigrația ilegală.

Din monitorizarea din ultimii doi ani, au apărut date alarmante în unele regiuni, mai ales Campania. Sunt reduceri de 60% a sosirilor ilegale față de aceeași perioadă din 2023. Un rezultat, posibil mai ales datorită relațiilor de colaborare cu țările din Africa de Nord, Tunisia și Libia aflate în principal.”

This post was last modified on iun. 5, 2024, 1:18 PM 13:18

Disqus Comments Loading...