X

Importanta Schimbare Oficiala ING Romania de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor Romani

ING Romania, una dintre bancile cele mai mari care activeaza la ora actuala in Romania, aduce in imediata atentie a clientilor din toate regiunile, o decizie pe care o pune in aplicare, cu o serie de schimbari, care sunt de interes pentru multa lume. Vorbim despre o hotarare a celor de la ING Romania de a-si actualiza aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android, ea aducand o serie de noutati despre care ar trebui sa stim cu totii acum.

ING Romania anunta in lista de schimbari pentru aplicatie faptul ca, incepand de acum putem sa partajam detaliile unei plati mult mai rapid decat in trecut, mai exact imediat dupa ce o facem, lucru care nu era posibil in trecut. Stiti deja ca pentru fiecare tranzactie pe care o facem folosind platforma Home’Bank a celor de la ING Romania si nu numai, putem sa obtinem dovezile platii din ecranul de confirmare, insa acum lucrurile sunt mai simple.

Importanta Schimbare Oficiala ING Romania de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor Romani

ING Romania ne transmite faptul ca dovada platii se poate trimite direct din ecranul de confirmare pentru plata, fara a mai fi nevoie de o cauta printr-un alt meniu al aplicatiei Home’Bank pentru iPhone si Android, asa cum se intampla in trecut. Vestea privind implementarea acestei schimbari este una foarte buna, iar asta pentru ca, in esenta, vorbim despre o masura menita sa faca experienta de folosire a serviciilor ING Romania mult mai buna.

ING Romania isi actualizeaza in mod constant aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, scopul bancii fiind de a ne oferi incontinuu noi motive sa-I folosim serviciile, indiferent unde ne aflam, mai ales ca putem avea control atat de facil asupra banilor. Aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android a celor de la ING Romania, este unul dintre cele mai utile instrumente pentru administrarea rapida a banilor de la distanta si e bine sa profitam de el.

ING Romania isi distribuie aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, fiind imperios necesar sa le descarcati exclusiv de acolo, nu si din alte surse, pentru ca ar putea fi pline de malware.

This post was last modified on iun. 5, 2024, 1:17 PM 13:17

Disqus Comments Loading...