X

Modelele SPECIALE ale DACIA Duster si Bigster pentru care Vom Astepta Mult

DACIA Duster si Bigster sunt doua dintre vedetele din gama de masini pe care DACIA le vinde, prima fiind disponibila intr-o versiune noua, dar a doua este doar pregatita pentru lansare, insa asteptarile sunt uriase in ceea ce o priveste. Stiti deja ca DACIA Duster este disponibila intr-o versiune hibrida, in premiera, iar Bigster va fi deasemenea disponibila intr-un format de acest gen cand va fi lansata, adica undeva prin prima parte a anului viitor.

DACIA Bigster si Duster vor fi initial disponibile in aceste versiuni hibride, pentru ca e mai ieftin sa fie produse in acest format in momentul de fata, dar in mod normal, ele ar trebui sa fie oferite de catre DACIA si in versiuni electrice. Problema cea mai mare pe care DACIA o are cu fabricarea DACIA Duster si Bigster in versiuni electrice, este pretul de productie, iar asta va intarzia aducerea lor pe piata, poate cu o perioada destul de mare de timp.

Modelele SPECIALE ale DACIA Duster si Bigster pentru care Vom Astepta Mult

DACIA Duster si Bigster in versiuni complet electrice ar putea fi lansate undeva dupa 2030, cel putin conform informatiilor pe care la stim acum, pentru ca abia atat de tarziu se va interzice fabricarea masinilor cu motoare termice. Cei de la DACIA nu vor avea de ales, iar din acel punct vor fi obligati sa produca doar masini electrice, deci DACIA Duster si Bigster vor trebui sa fie fabricate exclusiv in acest format, pentru ca altfel nu vor putea fi vandute.

DACIA Bigster si Duster in versiuni 100% electrice, vor fi mult mai scumpe decat modelele pe care le cumparam acum, iar asta deoarece tranzitia catre acest tip de tehnologie va fi extrem de scumpa, iar noi vom plati pentru tot. Nu se stie deocamdata cat ar putea costa versiunile electrice alte DACIA Bigster si Duster, dar ne vom putea face o idee cu privire la costuri, in baza felului in care vor evolua preturile masinilor electrice ale Renault, de la care se iau tehnologiile pentru DACIA.

DACIA Duster si Bigster vor avea totusi inca 10 ani in care vor face, cel mai probabil, vanzari foarte mari si vor avea succes mare, asa ca ramane doar sa vedem cat de mult vor creste in popularitate aceste modele.

This post was last modified on iun. 5, 2024, 12:03 PM 12:03

Disqus Comments Loading...