X

Probleme Multe la ELECTRICA, Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Toata Romania

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de servicii de energie electrica din Romania la ora actuala, aduce in imediata atentie a milioane de romani, multiplele probleme cu care se confrunta la ora actuala in tara. Vorbim despre o noua actualizare a hartii Electrica pentru locatiile din tara in care se inregistreaza incidente de furnizare a energiei electrice, foarte multe localitati fiind afectate de ceea ce se intampla in momentul de fata, conform companiei.

Electrica vorbeste despre multiple tipuri de incidente care ii afecteaza pe clienti, de la intreruperi programate in fiecare judet in care activeaza acum si pana la incidente cu intreruperi accidentale, cauzate probabil de vremea severa. Numarul incidentelor cu intreruperi accidentale este mare, in multe judete in care Electrica furnizeaza energie electrica in momentul de fata, astfel ca ni se recomanda sa fim foarte prudenti in deplasarile pe care vrem sa le facem.

Probleme Multe la ELECTRICA, Informari Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Toata Romania

Electrica nu are deocamdata informatii publicate cu privire la posibilele termene in care ar putea rezolva incidentele care ii vizeaza pe clientii sai, astfel ca in cazul intreruperilor accidentale, trebuie doar sa asteptam. Avand in vedere situatia actuala, cei de la Electrica au trimis deja echipe pe teren pentru a remedia toate situatiile care au fost descoperite, dar nu stim cand vor reveni lucrurile la normal pentru noi, desi probabil ca n-ar trebui sa dureze extrem de mult.

Electrica incearca sa ii ajute pe clientii din toate zonele afectate in momentul de fata, dar e nevoie de timp pentru ca lucrurile sa revina la normal, iar daca vor avea loc noi fenomene meteo severe, reparatiile vor dura mai mult. Harta celor de la Electrica cu privire la incidentele raportate in teren este actualizata in mod constant, astfel ca puteti sa va uitati acolo pentru a vedea daca s-ar putea actualiza timpii de rezolvare a problemelor pentru locatia in care va aflati.

Electrica incearca sa rezolve cat poate de repede toate incidentele care afecteaza clientii din toata Romania, asa ca nu ne ramane decat sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca lucrurile sa revina la normal pentru cei afectati.

This post was last modified on iun. 5, 2024, 11:47 AM 11:47

Disqus Comments Loading...