X

Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT care vor Afecta Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank, institutie comerciala importanta din Romania, cu un numar mare de clienti care se bazeaza pe serviciile sale in fiecare zi, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor oamenilor, o serie de dispozitii pe care vrea sa le puna in aplicare. Raiffeisen Bank explica in cadrul unei pagini de pe website-ul sau, despre masurile pe care le va pune in aplicare in cursul acestei nopti, ca parte a unor lucrari de mentenanta programate pentru a avea loc azi si maine.

Raiffeisen Bank anunta ca lucrarile de mentenanta vor incepe la ora 23:00 a acestei zile si vor dura pana la ora 04:00 a zilei de maine, astfel ca in aceasta perioada unele dintre serviciile sale vor fi complet indisponibile, conform detaliilor de la banca. Nu se stie, din pacate, ce anume vrea sa faca Raiffeisen Bank in cadrul acestor lucrari de mentenanta, insa cel mai probabil va fi vorba despre rezolvarea unor probleme, sau implementarea de functii noi.

Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT care vor Afecta Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank spune ca tranzactiile online cu cardurile de credit si debit nu vor putea fi realizate in acest interval de timp, asa cum nici tranzactiile la POS-uri vor fi indpsonibile cu aceleasi tipuri de carduri, deci in esenta nu vom putea cumpara nimic. Mai mult decat atat, nici bancomatele multifuncitonale ale Raiffeisen Bank nu vor fi disponibile in aceeasi perioada de timp, astfel ca nu ne vom putea folosi nici de ele pentru a scoate sau schimba bani.

Raiffeisen Bank isi limiteaza lucrarile de mentenanta doar la aceste servicii, insa vorbim totusi despre o suita de servicii foarte importante care vor afecta un numar extrem de mare de clienti din toata tara, in cursul respectivelor ore. In toata aceasta perioada, nu vom putea face nimic altceva decat sa asteptam ca Raiffeisen Bank sa termine lucrarile, pentru ca situatia sa revina la normal, indiferent cat ar putea dura acest lucru, pentru ca nu va fi rapid.

Raiffeisen Bank nu va oferi nici dupa finalizarea lucrarilor informatii cu privire la ceea ce s-a realizat in timpul implementarii lor, deci e foarte posibil sa nu aflam nimic decat daca este vorba despre o serie de schimbari foarte importante.

This post was last modified on iun. 7, 2024, 1:26 PM 13:26

Disqus Comments Loading...