X

Austria: Anunturi Oficiale ale lui Karl Nehammer de ULTIM MOMENT pentru Germania si Aderare Romaniei la Schengen

Austria anunta prin cancelarul Karl Nehammer o serie de masuri pe care le sustine, in tandem cu Olaf Scholz, in urma atacurilor recente din Mannheim, care au provocat oroare in toata Germania, ambii cancelari fiind pentru deportari mai frecvente si in numar mai mare pentru criminalii migranti, ceea ce poate ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Austria cere, prin Karl Nehammer, de ani de zile cresterea deportarilor si reducerea acceptarii cererilor de azil pentru mai multe persoane, Germania rezistand in fata acestor practici, dar Olaf Scholz se vede fortat sa-si schimbe opiniile, din cauza atacurilor recente, iar pentru Romania asta poate grabi aderarea la Schengen, poate in primavara anului 2025.

Austria cauta aliati oriunde pentru a-si duce la indeplinire planurile de a securiza mai bine Europa, iar Karl Nehammer ar putea gasi in Olaf Scholz un aliat pentru a inrautati situatia multor migranti, dar asta va reduce atractivitatea tarii sale pentru multi cetateni straini, dar in final e posibil ca aderarea Romaniei la Schengen sa beneficieze din aceste fapte.

“Împărtășesc pe deplin poziția cancelarului Olaf Scholz. Trebuie să creăm opțiuni legale pentru a deporta infractorii, amenințările și glorificatorii terorismului, inclusiv în Afganistan și Siria. Interesele de securitate ale țărilor noastre depășesc interesele de protecție ale făptuitorilor. Vom căuta o cooperare strânsă cu Germania în această problemă. afirma Karl Nehammer.

Acolo unde lipsește securitatea, frica crește. Frica care distruge încrederea și încrederea. De aceea securitatea este cheia. Nu vom mai tolera celebrarea crimelor teroriste. Prin urmare, înăsprim reglementările de expulzare în așa fel încât tolerarea infracțiunilor teroriste să aibă ca rezultat un interes serios în deportare. Oricine gloriifică terorismul ar trebui să fie deportat. sustine Olaf Scholz.”

This post was last modified on iun. 7, 2024, 8:59 AM 08:59

Disqus Comments Loading...