X

Formula 1: Declaratii de ULTIM MOMENT ale lui Max Verstappen Sustinandu-l Oficial pe Lewis Hamilton

Formula 1 are anuntate o serie de noi schimbari extrem de importante incepand cu viitoarele sezoane, iar Lewis Hamilton si-a spus parerea in legatura cu ele, dar in asentimentul sau este si Max Verstappen, care spune ca masinile trebuie sa fie mult mai “usoare” decat sunt in momentul de fata, poate chiar si cu 150 de kilograme.

Max Verstappen spune ca desi si-ar dori sa vada acest lucru, stie in momentul de fata ca este total imposibil ca o asemenea schimbare radicala de greutate sa fie pusa in aplicare, Formula 1 fiind foarte departe de asemenea reglementari dure, dar cu toate acestea, el si Lewis Hamilton se asteapta ca regulile sa se mai schimbe.

Formula 1 impune in mod constant schimbari pentru regulamentele in baza carora se efectueaza cursele, astfel ca doleantele lui Max Verstappen au la baza probleme reale cu care se confrunta pilotii in cadrul curselor la care participa, insa nu tot ceea ce este cerut de catre ei, poate sa si fie rezolvat asa cum isi doresc.

“Ai nevoie de cel puțin 100, 150 de kilograme mai puțin. Momentan cu cum este totul, nu. Nu este posibil. Asta are de-a face și cu motorul, nu? Motor, legat de baterie, este foarte greu și lung și lat. Momentan este o iluzie, dar cu siguranță de asta avem nevoie pentru a-l face mai agil și probabil un pic mai distractiv.

Desigur, siguranța a adăugat multă greutate, ceea ce desigur este bun, dar sunt sigur că putem face lucrurile puțin diferit, dar depinde de reglementările pe care le scrii. Ceea ce au făcut ei a fost să schimbe puțin modul în care folosești energia pe linii drepte.”

This post was last modified on iun. 7, 2024, 1:22 PM 13:22

Disqus Comments Loading...