X

Notificarile Oficiale de ULTIM MOMENT de la Nicusor Dan pentru Bucuresteni Inaintea Alegerilor Locale 2024 din 9 Iunie

Nicusor Dan a anunțat recent că lucrările de reabilitare a liniei 5 de tramvai sunt finalizate în proporție de 45%. Acest proiect este unul dintre cele mai ambițioase și importante din capitală, având în vedere că linia 5 leagă Centrul orașului de zona de Nord.

„Lucrările au început în luna februarie, termenul de execuție este de un an, dar suntem optimiști că vor fi finalizate mai repede”, a declarat Nicusor Dan. Acesta a subliniat că linia 5 este prima care beneficiază de reabilitare în cadrul unui proiect amplu, ce vizează modernizarea a aproximativ 50 de kilometri de infrastructură de tramvai din București.

În contextul acestui proiect, primarul a anunțat și deschiderea unor noi șantiere, cu scopul de a moderniza complet rețeaua de tramvaie a capitalei. „Vom deschide în curând și alte șantiere, iar prin aceste investiții, nu vor mai exista linii nemodernizate în București”, a precizat Nicusor Dan.

În paralel, Administrația Străzilor a montat recent șase noi sensuri giratorii modulare în intersecții critice din oraș. Acestea au fost implementate pentru a reduce conflictele de trafic fără necesitatea semaforizării. Sensurile giratorii sunt dotate cu sisteme de irigații, arbuști, plante, arbori și gazon, oferind nu doar o soluție funcțională, ci și una estetică.

„Avantajele acestor sisteme modulare din prefabricate de beton sunt numeroase: pot fi rapid montate în 1-2 nopți, sunt mai ieftine și necesită mai puțină mentenanță”, a explicat Nicusor Dan. Totodată, acesta a anunțat că alte 10 sensuri giratorii modulare sunt planificate pentru perioada următoare.

Nicusor Dan a făcut apel la cetățeni să participe la alegerile din 9 iunie, subliniind importanța acestora pentru viitorul orașului și al țării. „Alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, sunt despre onestitate, despre profesionalism, despre profesionişti în administraţia publică”, a afirmat el.

Primarul Nicusor Dan a mulțumit consilierilor generali pentru colaborarea de până acum și a îndemnat cetățenii să vină la vot: „Veniţi la vot pe 9 iunie. Vă aştept să colaborăm în Consiliul General.” Aceste inițiative demonstrează angajamentul administrației locale de a moderniza infrastructura orașului și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor Bucureștiului.

This post was last modified on iun. 7, 2024, 1:32 PM 13:32

Disqus Comments Loading...