X

Explicatiile Oficiale DIGI Mobil foarte IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti din Romania

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, le explica in mod oficial romanilor una dintre realizarile cele mai impresionante pe care le-a avut pana in momentul de fata, una care merita sa fie cunoscuta de multi oameni. In cadrul website-ului propriu, cei de la DIGI Mobil dezvaluie faptul ca in toata perioada in care a existat sistemul de portari de numere de telefonie in Romania, a atras 5.2 milioane de portari.

DIGI Mobil este de departe operatorul de telecomunicatii care a atras cel mai mare numar de portari in propria retea, cele 5.2 milioane de portari confirmate fiind o confirmare a faptului ca serviciile sale sunt atractive pentru foarte multi clienti, in principal multumita preturilor pe care le au. Practic, reteaua celor de la DIGI Mobil a fost facuta pe baza portarilor inregistrate in cadrul retelei, pana in acest moment, iar desigur ca ea este intr-o continua crestere.

Explicatiile Oficiale DIGI Mobil foarte IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti din Romania

DIGI Mobil are in momenutl de fata o baza de clienti de putin peste 5 milioane de „unitati generatoare de venituri”, asa cum numeste compania fiecare sursa de venituri, deci in realitate nu stim cam cate persoane folosesc efectiv serviciile. Chiar si asa, exista un raport de oarecare egalitate intre numarul de portari atrase de catre DIGI Mobil in propria retea si numarul de clienti care folosesc efectiv serviciile in momentul de fata.

DIGI Mobil are preturile cele mai mici pentru serviciile pe care le ofera la abonament, avand acoperirea teoretica cea mai mare, insa calitatea serviciilor sale este cu mult sub cea pe care o ofera celelalte grupuri mai mari din Romania. DIGI Mobil are cele mai slabe viteze de internet mobil din Romania, chiar daca isi construieste o retea 5G, iar acoperirea desi exista teoretic, nu e universal laudata de catre clientii sai din toata tara acum.

DIGI Mobil investeste totusi sume mari de bani pentru a-si continua expansiunea in Romania, grupul DIGI Romania investind si pentru expansiune in strainatate, sumele alocate pentru aceste proiecte fiind impresionante din multe puncte de vedere.

This post was last modified on iun. 8, 2024, 12:49 PM 12:49

Disqus Comments Loading...