X

Formula 1: Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT a lui Lewis Hamilton care au Surprins Fanii

Formula 1 se pregateste maine pentru o noua lupta in razboiul dintre Lewis Hamilton si Max Verstappen, iar pilotul celor de la Mercedes a facut o serie de declaratii oficiale de ultim moment, prin care arata cat de dornic este sa castige cursa din Montreal, mai ales ca masina sa beneficiaza de o serie de imbunatatiri importante.

Formula 1 i-a adus multe dezamagiri lui Lewis Hamilton in ultimii ani, insa pilotul britanic da de inteles in momentul de fata ca este extrem de pregatit sa se lupte cu Max Verstappen pentru primul loc la Montreal, fiind incurajat de modificarile realizate de catre Mercedes pentru masina sa, iar ele ar putea conta extrem de mult in lupta pentru victorie.

Formula 1 l-ar putea incorona pe Max Verstappen drept campion mondial in urma cursei de la Montreal, insa Lewis Hamilton pare sa fie pregatit sa dea tot ceea ce are mai bun pentru a amana bucuria pilotului olandez, iar daca masina celor de la Mercedes este suficient de pregatit sa-i ofere ceea ce are nevoie, ar putea avea sanse la victorie.

„A fost o sesiune foarte bună, o zi bună. Mașina se simțea puternică așa că m-am bucurat din plin de sesiune. Nu am apucat să-mi termin cea mai rapidă tură. Sincer, este prea devreme să spunem unde suntem. Simt că sunt în spirit de luptă.

Simt că mașina reacționează la intrările mele și mă simt foarte încrezător acolo. Dar nu vom ști până când nu ieșim sâmbătă, de multe ori este o zi diferită pentru noi și sper că mâine va fi o zi bună. În ambele condiții, m-am simțit foarte puternic astăzi, așa că sunt foarte plin de speranță.”

This post was last modified on iun. 8, 2024, 12:33 PM 12:33

Disqus Comments Loading...