X

Informari Oficiale ELECTRICA privind Problemele de ULTIM MOMENT ce Afecteaza Clientii Romani

ELECTRICA, grupul cel mai mare care furnizeaza energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, ii informeaza oficial pe clientii romani cu privire la problemele din toata tara. Puteti vedea si in imaginea de mai jos ceea ce se intampla la nivelul intregii tari, existand multiple incidente din cauza carora clientii ELECTRICA nu au energie electrica furnizata la ora actuala.

ELECTRICA are in momentul de fata multiple tipuri de incidente in diversele zone in care furnizeaza energie electrica in Romania, de la cele accidentale si pana la lucrari programate pentru azi, sau urmatoarele 15 zile. Din pacate in multe zone din tara exista incidente in furnizarea de energie electrica, care au la baza probleme independente de ELECTRICA, iar acestea sunt de obicei si cele mai greu de rezolvat, fara a fi oferite informatii cu privire la momentul in care situatia revine la normal.

Informari Oficiale ELECTRICA privind Problemele de ULTIM MOMENT ce Afecteaza Clientii Romani

ELECTRICA detaliaza pe hata sa fiecare locatie in care exista probleme, si raportari cu privire la momentul in care situatia va fi rezolvata, daca se poate oferi vreo informatie de acest gen, pentru a ajuta sa afle cand vor avea curent. In orice caz, acolo unde exista incidente care in momentul de fata impiedica furnizarea de energie electrica, cei de la ELECTRICA au echipe in teres, incercand sa rezolve situatia, acelasi lucru fiind valabil si pentru lucrarile programate.

ELECTRICA actualizeaza harta sa in mod constant, pentru a le putea oferi clientilor informatii actualizate cu privire la situatia lucrarilor din teresn, astfel incat noi sa stim foarte clar ce se intampla si la ce sa ne asteptam. Desigur ca este posibil ca in anumite situatii lucrurile sa nu se desfasoare chiar asa cum ne asteptam, iar ELECTRICA sa nu poata rezolva problemele chiar atat de rapid, asa ca e bine sa fim pregatiti pentru a intampina orice fel de probleme.

ELECTRICA stie cat de important este pentru clientii sai sa rezolve rapid orice fel de probleme privind furnizarea de energie electrica, asa ca e bine sa fiti atenti la toate informarile publicate de catre companie.

This post was last modified on iun. 8, 2024, 11:18 AM 11:18

Disqus Comments Loading...