X

Notificari Oficiale BCR Romania de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

BCR Romania aduce in imediata atentie a milioane de clienti din toata Romania, un anunt oficial extrem de important, care nu ar trebui sa fie ignorat de catre cineva, iar asta pentru ca el ne pune in vedere ceea ce se intampla la banca acum. BCR Romania explica mai jos faptul ca, este intr-o continua miscare de a le oferi clientilor gratuitati pentru faptul ca-i folosesc serviciile, ceva ce poate atrage si mai multi clienti la banca in viitor.

BCR Romania virbeste mai jos despre faptul ca 2.360 de premii au fost oferite la nivel national, acelor clienti care au decis sa profite de o campanie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata, in scopul de a ii rasplati pe cei care ii folosesc serviciile. Vorbim despre o campanie princare cei de la BCR Romania le ofera gratuitati romanilor care isi aduc salariul la banca, incasand in fiecare luna banii cu care sunt platiti pentru serviciul pe care il au.

Notificari Oficiale BCR Romania de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

BCR Romania spune ca si produsele suplimentare pe care le aleg clientii de la banca pot creste sansele de castig, astfel ca cu cat avem mai multe servicii de la banca, cu atat vor creste sansele de a primi unul dintre premiile gratuite. Conform celor de la BCR Romania¸ vorbim despre 100 de smartphone-uri de ultima generatie pe saptamana, 500 de premii de 2.000 de LEI fiecare lunar, 5 bucatarii complet echipate, dar si 2 apartamente de tip studio, oferite la mare.

“Final de săptămână cu super vești! Am ajuns la 2360 de premii date la nivel național, norocoșilor din oferta BCR ediție limitată. Vino cu salariul la BCR, iar fiecare produs pe care îl alegi îți poate aduce și ție șansa de a câștiga unul dintre premiile din campanie. Află oricând ce șanse ai, direct din George, și urmărește-ne online anunțăm săptămânal noi câștigători.”

BCR Romania confirma faptul ca numarul clientilor romani care sunt interesati de aceasta campanie este mare, din moment ce are peste 2.000 de castigatori deja, insa mai are multe premii de oferit, pentru ca aceasta campanie este departe de final. Desigur ca trebuie sa alegeti sa beneficiati de serviciile celor de la BCR Romania pentru a avea sansa de castig, iar nu in ultimul rand, trebuie sa aveti si noroc, ceea ce este extrem de important.

BCR Romania explica pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim cu privire la aceasta campanie speciala, asa ca daca vreti sa profitati de ea, acum este momentul sa faceti acest lucru, inainte ca aceasta campanie sa se incheie pentru totdeauna.

This post was last modified on iun. 8, 2024, 12:28 PM 12:28

Disqus Comments Loading...