X

Ultimele Mesaje Oficiale ale Gabrielei Firea de ULTIM MOMENT pentru Bucuresti Inaintea Alegerilor Locale 2024

Gabriela Firea, candidatul social-democrat pentru Primăria Capitalei, a încheiat ieri seară o lună intensă de campanie electorală cu un mesaj plin de încredere și speranță pentru bucureșteni. În acest mesaj, Firea a subliniat apropierea pe care a simțit-o față de cetățeni și energia pozitivă pe care a primit-o în timpul întâlnirilor din cartiere, parcuri și piețe.

“Dragi bucureșteni, cu acest ultim mesaj închei o lună de campanie electorală dificilă. V-am simțit mai aproape ca oricând și m-ați încărcat cu energie pozitivă de fiecare dată când ne-am văzut în cartiere, pe străzi, în parcuri sau piețe”, a declarat Gabriela Firea. Ea a evidențiat importanța echipei sale și a proiectelor propuse pentru București, exprimând speranța că acestea au convins cetățenii că soluția pentru un oraș mai bun este echipa social-democrată.

Gabriela Firea a subliniat că echipa sa este pregătită să implementeze toate proiectele pentru binele orașului. “Știm, putem și vrem să le punem pe toate în practică pentru binele orașului în care trăim, muncim și ne creștem cu toții copiii”, a adăugat ea.

În mesajul său, Gabriela Firea a făcut apel la bucureșteni să voteze duminică și să transforme astfel ritmul de muncă și de dezvoltare al Capitalei într-unul alert, cu proiecte concrete și implicare. “Putem face asta ÎMPREUNĂ. Decizia stă doar în votul dumneavoastră! Pentru București – Orașul dorit de oameni!”, a spus ea.

Gabriela Firea a reamintit unul dintre proiectele realizate în mandatul său anterior, Fabrica de Glucoză, transformată dintr-o stradă îngustă și aglomerată într-o arteră de circulație importantă și o legătură modernă cu autostrada A3. Ea a subliniat lipsa unor astfel de lucrări în ultimii patru ani și a promis că investițiile în sănătate vor fi o prioritate în mandatul echipei sale.

În colaborare cu premierul Marcel Ciolacu și colegul său Adrian Vigheciu, Firea a menționat că au planuri importante pentru București. Ea le-a mulțumit liderilor PSD pentru sprijinul oferit în această lună de campanie.

Gabriela Firea a încheiat mesajul său exprimându-și convingerea că va reuși să unească toți primarii de sectoare pentru a asigura o dezvoltare integrată și unitară a orașului. “Bucureștenii nu mai vor să vadă diferențe. Locuitorii din sectorul 1 sau din sectorul 5 să nu mai fie invidioși pe cei din sectoarele 3 și 4. Iar asta o putem face doar ÎMPREUNĂ! Bucureștiul poate deveni ‘orașul dorit de oameni’ doar în ECHIPĂ!”, a concluzionat ea.

Gabriela Firea a lăsat astfel bucureștenii cu un sentiment de speranță și determinare pentru un viitor mai bun al Capitalei, chemându-i să participe activ la alegerile de duminică.

This post was last modified on iun. 8, 2024, 12:59 PM 12:59

Disqus Comments Loading...