X

Formula 1: STUPOARE dupa Anunturile lui Lewis Hamilton, Problemele de ULTIM MOMENT pentru Mercedes

Formula 1 ne-a adus o noua surpriza colosala in cursul zilei de ieri, dupa ce Lewis Hamilton a lasat toata lumea cu foarte multe intrebari, dupa ce a inceput foarte bine cursa rundei de calificari, pentru ca apoi sa se plaseze doar pe locul 7, cu mult in urma coechipierului George Russell, care s-a plasat pe un loc de pole-position la Montreal.

Formula 1 este in general o sursa de foarte multe surprize, insa stupoarea s-a vazut pe fetele multor oameni, inclusiv a directorului Mercedes, Toto Wolff, care nu intelege de ce Lewis Hamilton s-a plasat atat de prost, in conditiile in care a avut un inceput atat de bun si parea ca va domina fara discutie cursa, pentru a se plasa pe o pozitie buna.

Formula 1 genereaza foarte multa concurenta intre piloti, iar Lewis Hamilton s-a plans serios din cauza faptului ca desi a “simtit” masina Mercedes oferindu-I puterea de care are nevoie la inceputul cursei, pe parcurs a ramas fara aderenta si nu a reusit sa mai parcurga circuitul suficient de rapid pentru a avea si o pozitionare foarte buna inaintea cursei de azi.

“Mașina s-a simțit grozav tot weekendul și de îndată ce am ajuns la calificări, asta a dispărut pentru mine. Prinderea pur și simplu dispare pentru mine. P3, am avut destul ritm în mine, apoi ajung la calificări și cauciucurile nu vor merge.

Nu se schimbase nimic la mașină. Felicitări lui George pentru o muncă grozavă. Este cu adevărat grozav pentru echipă. Evident, toată lumea a muncit atât de mult pentru a aduce upgrade-uri înapoi la fabrică, așa că acesta va fi un real impuls uriaș pentru toată lumea din fabrică. a declarat Lewis Hamilton.”

This post was last modified on iun. 9, 2024, 11:23 AM 11:23

Disqus Comments Loading...