X

Germania: Anuntul Oficial Ferm de ULTIM MOMENT de la Berlin, favorizand Aderarea Romaniei la Schengen

Germania face un anunt oficial de ultim moment, Berlinul fiind extrem de ferm cu o decizie extraordinar de importanta, care a fost luata deja si va fi pusa in aplicare in perioada urmatoare, ministrul de interne Nancy Faeser reiterand faptul ca se cauta cai legale de a se face deportari in Afganistan, iar asta va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania cauta solutiile cele mai bune pentru ca deportarile in Afganistan, dar si Siria, sa fie posibile in perioada urmatoare, poate nu doar pentru migrantii condamnati pentru infractiuni, ci pentru toti cei care au respinse cererile de azil, asa cum cer majoritatea germanilor, iar asta va ajuta serios la aderarea Romaniei la Schengen, probabil chiar in 2025.

Germania vrea sa se foloseasca de tarile vecine Afganistanului si Siriei pentru a face deportarile, afirmand ca acestea au, de obicei, legauri stranse cu tarile de origine ale migrantilor, astfel ca el pot facilita realizarea deportarilor, insa deocamdata cautarea pentru solutii e departe de final si daca ea va avea succes, atunci aderarea Romaniei la Schengen va fi finalizata.

“Așa că vreau ca oamenii să fie deportați în Afganistan și Siria pentru că nu se poate întâmpla ca oamenii și criminalii periculoși să rămână aici după ce și-au ispășit pedeapsa aici și mai reprezintă un pericol. Interesele germane și interesele de securitate pur și simplu au prioritate.

Aducerea oamenilor înapoi prin țările vecine. Nu țările vecine ar trebui să negocieze cu talibanii, „dar ideea este că țările vecine au uneori relații. Caut modalități viabile din punct de vedere legal și practic de a realiza acest lucru. a declarat ministrul de interne al Germaniei, Nancy Faeser.”

This post was last modified on iun. 9, 2024, 9:08 PM 21:08

Disqus Comments Loading...