X

Austria: Lovitura Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Karl Nehammer, care Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Austria i-a dat o palma generoasa cancelarului Karl Nehammer in cursul zilei de ieri, iar lovitura oficiala pe care el a primit-o, este de foarte mare ajutor pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen si asta deoarece partidul sau nu a castigat alegerile europarlamentare, fiind plasat pe unul dintre locurile secunde, conform rezultatelor partiale anuntate.

Austria a ales ca la Bruxelles sa nu mai mearga in numar atat de mare oamenii din partidul lui Karl Nehammer, care este si de guvernamant, iar partidul care isi va trimite oameni in numar mai mare in Parlamentul European este unul care sustine finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru noi si viitorul romanilor.

Austria a dat un semnal foarte clar ca vrea sa vada o schimbare in politica pe care Karl Nehammer o duce, el avand in ultima vreme mai multe anunturi care n-au fost tocmai in aceeasi linie cu politicile UE, iar multi dintre austrieci sunt de parere ca ar trebui sa existe o abordare diferita, poate chiar si in ceea ce priveste finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, poate chiar in 2025.

“O prognoză inițială a tendinței a văzut Partidul Libertății cu 27 la sută din voturi, în timp ce ÖVP și SPÖ jucau pentru locul doi. Când proiecția a venit la ora 23:00, rezultatele au fost semnificativ mai înguste. FPÖ vede acest lucru la 25,5%, chiar înaintea ÖVP (24,7%) și SPÖ (23,3%).

Cancelarul Karl Nehammer era conștient de prăbușirea ÖVP și a asigurat electoratul: „Am înțeles mesajul”. Secretarul general al Partidului Popular, Christian Stocker, a fost și el nemulțumit, dar a susținut că este „un alegeri UE și nu o alegere pentru Consiliul Național”.”

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...