X

Decizia Oficiala de ULTIM MOMENT a Telekom, ce a Lansat pentru Milioane de Clienti

Telekom aduce o inovație importantă în piața telecomunicațiilor prin lansarea serviciului VoWiFi (Voice over WiFi). Acest nou serviciu le permite utilizatorilor să efectueze și să primească apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi, oferind libertatea de a comunica din orice locație, indiferent de acoperirea rețelei mobile.

Cu noul VoWiFi de la Telekom, utilizatorii se pot bucura de apeluri clare și stabile chiar și în zonele cu acoperire GSM redusă, cum ar fi zonele montane sau clădirile cu ecrane de rețea. Astfel, Telekom oferă o soluție ideală pentru cei care întâmpină dificultăți în utilizarea serviciilor de telefonie mobilă tradiționale.

VoWiFi este disponibil pentru toți clienții Telekom, indiferent dacă sunt abonați sau utilizatori de cartele preplătite, începând de astăzi și exclusiv pe teritoriul României. Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial al Telekom România Mobile, explică: „Lansăm astăzi o nouă opțiune de comunicare nelimitată, apelurile prin WiFi, prin care utilizatorii serviciilor noastre pot efectua apeluri inclusiv atunci când sunt în zone cu acoperire GSM mai slabă. Utilizatorii serviciilor mobile de la Telekom se pot bucura de claritatea convorbirii și în asemenea situații”.

Pentru a beneficia de serviciul VoWiFi, clienții Telekom trebuie să îndeplinească anumite condiții: să dețină un terminal compatibil, să aibă activat serviciul VoLTE și să fie conectați la o rețea WiFi cu acces la internet. Instalarea VoWiFi se va face automat pentru toți clienții care îndeplinesc aceste condiții, iar utilizatorii trebuie doar să se asigure că au instalată ultima versiune de software și că setarea Apelul VoWiFi este activă în meniul telefonului.

Lista actualizată a terminalelor compatibile este disponibilă pe site-ul oficial al Telekom, www.telekom.ro/VoLTE, iar gama de modele compatibile va fi extinsă pe măsură ce producătorii actualizează software-ul terminalelor. Lansarea tehnologică a fost susținută de Samsung, partenerul de dezvoltare, care a contribuit la asigurarea compatibilității terminalelor pentru ca Telekom să poată oferi o experiență superioară utilizatorilor săi.

Telekom continuă să inoveze și să aducă noi soluții pe piața telecomunicațiilor, demonstrându-și angajamentul de a oferi servicii de înaltă calitate și de a răspunde nevoilor clienților săi. Cu VoWiFi, Telekom face un pas important în direcția îmbunătățirii experienței de comunicare pentru utilizatorii săi, indiferent de locul în care se află.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...