X

Mesaj Oficial al BRD Romania cu o ATENTIONARE de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BRD Romania, unul dintre grupurile bancare cele mai mari care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani, un mesaj oficial de ultim moment. Atentionarea pe care BRD Romania a decis sa o emita, vizeaza o serie de lucrari de mentenanta pe care banca urmeaza sa le desfasoare in cursul acestei nopti, ele afectand intr-o buna masura serviciile pe care aceasta le ofera pentru clientii din intreaga tara.

BRD Romania explica mai jos faptul ca, aceste lucrari de mentenanta urmeaza sa se desfasoare intre orele 23:00 ale zilei de 10 iunie 2024 si pana la orele 00:30 ale zilei de 11 iunie 2024, deci in aceasta noapte. Conform informarii pe care BRD Romania a publicat-o mai jos, in cursul acestei perioade de timp, urmeaza sa fie indisponibile unele servicii foarte importante, de care clientii din Romania depind pentru a realiza plati si nu doar atat, asa ca e important sa stim de actiuni.

Mesaj Oficial al BRD Romania cu o ATENTIONARE de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BRD Romania vorbeste mai jos despre faptul ca procesarea platilor interbancare in RON in regim instant, prin YOU BRD si BRD@ffice nu va fi disponibila, deci nu se vor receptiona incasari interbancare instant in RON. Conform celor de la BRD Romania, procesarea acestor tranzactii se va face in regimul standard, respectandu-se orarul normal pentru aceste tipuri de operatiuni, deci vom avea de asteptat mai mult pentru procesare alor obisnuita.

“În intervalul orar 23:00 (10 iunie) – ora 00:30 (11 iunie), se vor efectua lucrări de mentenanță asupra sistemelor BRD. În acest interval nu se vor putea procesa plăți interbancare în RON în regim instant din YOU BRD și BRD@ffice, respectiv nu se vor recepționa încasări interbancare în regim instant în RON.

Aceste tranzacții se vor procesa în regim standard, cu respectarea orelor limită de procesare operațiuni. De asemenea, plățile intrabancare inițiate din YOU BRD nu se vor procesa în timp real, ci cu respectarea orelor limită de procesare operațiuni. Mulțumim pentru înțelegere.”

BRD Romania spune deasemenea ca platile interbancare initiate din YOU BRD nu se vor procesa in timp real, ci tot in baza orarului standard pentru tranzactiile obisnuite, deci e bine sa stim si despre aceasta limitare. Desigur ca nu ni se ofera explicatii cu privire la motivele din cauza carora BRD Romania face aceste lucrari de mentenanta si nici despre ceea ce ar putea aduce nou schimbarile pe care banca le face pentru clientii din Romania.

BRD Romania nu ar urma sa anunte cand se vor termina lucrarile pe care le va initia in aceasta seara, astfel ca ramane doar sa vedem daca totul va functiona normal dupa ce lucrarile se vor incheia.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...