Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT de la Clotilde Armand privind Fraudele Votului din Sectorul 1

Clotilde Armand a facut o serie de extrem de importante anunturi oficiale de ultim moment privind fraudele votului din Sectorul 1, ce anunta primarul.

Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT de la Clotilde Armand privind Fraudele Votului din Sectorul 1

Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la primăria Sectorului 1, a dezvăluit detalii șocante despre fraudele electorale constatate în urma renumărării voturilor la Secția de Votare nr. 31. „Prima secție sesizată de noi și renumărată, prima fraudă majoră dovedită și corectată. BES Sector 1 a demontat falsul în acte oficiale și a încărcat procesul-verbal corect,” a declarat Armand.

Clotilde Armand a subliniat că un număr de 195 de voturi, pe care le-a primit de la locuitorii Sectorului 1, au fost transferate în mod fraudulos către candidatul Blocului Suveranist Român. „Le-am recuperat. Lupta continuă. Alt proces-verbal, altă fraudă. Ce vedeți aici este halucinant,” a adăugat aceasta.

„Un proces verbal semnat de reprezentantul USR nu este identic cu cel transmis de președintele de secție și urcat pe site-ul AEP. Și evident că s-a umblat și la voturi. Din pix. S-au mai luat câteva zeci de voturi de la noi. Iată cum fraudează PNL și PSD alegerile,” a afirmat Armand, subliniind amploarea neregulilor.

În continuarea declarațiilor sale, Clotilde Armand a precizat că la Secția de Votare nr. 31, de la Școala Gimnazială nr. 6, au fost transferate 195 de voturi de la USR PLUS către candidatul Blocului Suveranist Român, și că Dan Tudorache apare cu 0 voturi, deși avea zeci de voturi care au fost atribuite reprezentantului PNL PSD. „Renumărarea este singura soluție prin care putem să aflăm adevărul,” a insistat aceasta.

Clotilde Armand a anunțat intenția de a depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă, pentru modul defectuos de organizare a alegerilor locale și europarlamentare și pentru instigare la fals. „Se dau indicații pe linie politică ca procesele-verbale din mai multe secții cu probleme să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor,” a declarat Armand, aducând acuzații grave la adresa conducerii AEP.

Potrivit declarațiilor primarului Sectorului 1 din Bucuresti, comasarea produsă de PNL și PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare, ceea ce a provocat oboseală și numeroase nereguli și falsuri, permițând fraude electorale. „Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi și toate materialele electorale au fost predate și păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă,” a subliniat Armand.

Clotilde Armand a cerut demisia președintelui AEP, Toni Greblă, subliniind că acesta trebuie să-și asume responsabilitatea pentru eșecul organizării acestor alegeri. „Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și să-și depună demisia,” a concluzionat Armand. Rămâne de văzut cum vor evolua aceste evenimente și ce măsuri vor fi luate pentru a asigura corectitudinea procesului electoral în Sectorul 1 și în întreaga țară.