Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Nicusor Dan dupa Recastigarea Primariei Bucurestiului

Nicusor Dan a facut o serie de dezvaluiri oficiale de ultim moment dupa recastigarea Primariei Bucurestiului, iata ce afirma primarul general al Capitalei.

Dezvaluirile Oficiale ULTIM MOMENT Nicusor Dan Recastigarea Primariei Bucurestiului

Nicusor Dan, primarul Capitalei, a oferit recent detalii despre discuțiile sale cu liderii politici și provocările viitoare ale administrației locale. “Am vorbit cu domnul Ciucă ieri dimineaţă. Am avut o discuţie, m-a felicitat. Am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului, după ce toate lucrurile acestea se vor lămuri,” a declarat Nicușor Dan.

Nicusor Dan a menționat că a primit numeroase mesaje de felicitare din partea politicienilor și că încă nu a avut timp să răspundă tuturor. “Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Încă nu am apucat să răspund la toate. Domniile lor m-au sunat şi m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi la dialog,” a spus Dan.

În privința configurării Consiliului General, Nicusor Dan a subliniat că Alianța Dreapta Unită ar putea avea 16-17 locuri din cele 55 disponibile, iar REPER-ul între 3 și 5 locuri. “Deci, împreună o să aibă undeva la 20 de locuri. Pentru majoritate mai e nevoie de 8. Îmi doresc foarte tare ca PNL să fie parte din majoritate, ei vor avea 7 – 8 locuri. O să vedem exact numărul de locuri şi, după aceea, o să începem discuţiile. Eu am avut o colaborare bună cu PNL, USR, PMP în mandatul precedent,” a explicat primarul general al Capitalei.

Referitor la controversatul document care a circulat recent, Nicusor Dan a fost ferm în a-l denunța ca fiind fals. “Sunt deja așa de mulți oameni care s-au pronunțat pe neconformități în acel document încât e aproape evident că el e un fals. Totul o să fie făcut public dar sunt deja așa de mulți oameni care s-au pronunțat pe neconformități în acel document că e aproape evident că el e un fals,” a declarat el.

Nicusor Dan a adăugat că a făcut o plângere penală pentru ca autoritățile să investigheze originile documentului și scopurile din spatele lui. “Eu am făcut o plângere penală pentru ca parchetul să vadă cine a făcut acel document, în ce scop, ce alte documente a colportat, e de interes public să se lămurească.

În relaţia cu autorităţile statului de atunci am avut doar interacţiuni obligatorii conform legislaţiei din acei ani pentru toţi românii care călătoreau în străinătate; nu am avut vreun angajament de colaborare cu Securitatea. Documentul prezintă mai multe neconformităţi faptice,” a subliniat Nicusor Dan. Astfel, primarul Capitalei își continuă activitatea, pregătindu-se pentru noi provocări și colaborări politice care să susțină dezvoltarea Bucureștiului.