X

Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Nicusor Dan dupa Recastigarea Primariei Bucurestiului

Nicusor Dan, primarul Capitalei, a oferit recent detalii despre discuțiile sale cu liderii politici și provocările viitoare ale administrației locale. “Am vorbit cu domnul Ciucă ieri dimineaţă. Am avut o discuţie, m-a felicitat. Am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului, după ce toate lucrurile acestea se vor lămuri,” a declarat Nicușor Dan.

Nicusor Dan a menționat că a primit numeroase mesaje de felicitare din partea politicienilor și că încă nu a avut timp să răspundă tuturor. “Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Încă nu am apucat să răspund la toate. Domniile lor m-au sunat şi m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi la dialog,” a spus Dan.

În privința configurării Consiliului General, Nicusor Dan a subliniat că Alianța Dreapta Unită ar putea avea 16-17 locuri din cele 55 disponibile, iar REPER-ul între 3 și 5 locuri. “Deci, împreună o să aibă undeva la 20 de locuri. Pentru majoritate mai e nevoie de 8. Îmi doresc foarte tare ca PNL să fie parte din majoritate, ei vor avea 7 – 8 locuri. O să vedem exact numărul de locuri şi, după aceea, o să începem discuţiile. Eu am avut o colaborare bună cu PNL, USR, PMP în mandatul precedent,” a explicat primarul general al Capitalei.

Referitor la controversatul document care a circulat recent, Nicusor Dan a fost ferm în a-l denunța ca fiind fals. “Sunt deja așa de mulți oameni care s-au pronunțat pe neconformități în acel document încât e aproape evident că el e un fals. Totul o să fie făcut public dar sunt deja așa de mulți oameni care s-au pronunțat pe neconformități în acel document că e aproape evident că el e un fals,” a declarat el.

Nicusor Dan a adăugat că a făcut o plângere penală pentru ca autoritățile să investigheze originile documentului și scopurile din spatele lui. “Eu am făcut o plângere penală pentru ca parchetul să vadă cine a făcut acel document, în ce scop, ce alte documente a colportat, e de interes public să se lămurească.

În relaţia cu autorităţile statului de atunci am avut doar interacţiuni obligatorii conform legislaţiei din acei ani pentru toţi românii care călătoreau în străinătate; nu am avut vreun angajament de colaborare cu Securitatea. Documentul prezintă mai multe neconformităţi faptice,” a subliniat Nicusor Dan. Astfel, primarul Capitalei își continuă activitatea, pregătindu-se pentru noi provocări și colaborări politice care să susțină dezvoltarea Bucureștiului.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:27 AM 09:27

Disqus Comments Loading...