X

Noi Imagini de ULTIM MOMENT cu DACIA Bigster Testata pe Drumurile Publice

DACIA Bigster, urmatorul model de SUV pe care DACIA se pregateste sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, este pregatit pentru lansare in momentul de fata, iar asta pentru ca testarile pe drumurile publice sunt in plina desfasurare deja. Multumita faptului ca DACIA Bigster a inceput sa circule pe drumurile publice, putem sa vedem cum va arata viitorul model de masina al celor de la DACIA, chiar daca automobilul este camuflat, intr-o anumita masura.

DACIA Bigster seamana extrem de mult cu actualul model al Duster, fiind practic o versiune mai lunga si mai lata a acestuia, fara a se cunoaste deocamdata ce anume ascunde la interior pentru a se diferentia, separat de versiunea cu 7 scaune. La exterior, DACIA Bigster ar urma sa arate in proportie extrem de mare ca Duster, iar faptul ca va fi mai lung si mai lat, e o incercare a DACIA de a le oferi unora dintre clienti o alternativa mai mare fata de actualul SUV.

Noi Imagini de ULTIM MOMENT cu DACIA Bigster Testata pe Drumurile Publice

DACIA Bigster ar trebui sa vina cu aceleasi motorizari ca si Duster, cel putin intr-o anumita masura, iar asta pentru ca noul SUV va fi oferit inclusiv intr-o versiune cu motor hibrid de 1.8 litri, dar deocamdata nu stim 100% nici care vor fi toate motorizarile. Chiar si asa, faptul ca DACIA Bigster este, in esenta, un Duster mai mare, nu e tocmai o veste proasta, pentru ca oamenii care vor mai mult decat actualul SUV, vor avea aceasta optiune.

DACIA Bigster va fi totusi mai scump decat Duster, preturile fiind preconizate a se apropia de 30.000 de euro pentru unele dintre modele, ceea ce nu e tocmai neasteptat, avand in vedere dimensiunile masinii si o posibila motorizare complet noua. Desigur ca DACIA Bigster va avea acelasi sistem hibrid din Duster si Jogger, conceptul din spatele sau fiind acelasi, astfel ca din punct de vedere tehnologic e greu de crezut ca vom avea parte de mari surprize.

DACIA Bigster nu va avea un motor EURO 7, iar asta pentru ca va fi lansat inainte de aparitia acestui standard pentru industria auto, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata in final masina, separat de ceea ce se vede pe partea de design.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:27 AM 09:27

Disqus Comments Loading...