Solutia Oficiala a Kaufland cu Masura de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

Kaufland a anuntat o solutie oficiala cu o masura de ultim moment pentru milioane de Romani, ce se intampla in magazinele din toata tara de acum.

Solutia Oficiala Kaufland Masura ULTIM MOMENT Milioane Romani

Kaufland, daca esti in căutarea celor mai bune oferte pentru cumpărăturile zilnice, îți vine în întâmpinare cu o campanie promoțională de excepție. Kaufland îți dă coșul atââât de ieftin, iar cu Kaufland Card, ai parte de încă 10% reducere la peste 600 de produse. Descoperă cum ieftin devine și mai ieftin cu simbolul Coșul Albastru!

Coșul Albastru este simbolul Kaufland pentru economii suplimentare. Produsele marcate cu acest simbol beneficiază de o reducere suplimentară de 10% atunci când folosești Kaufland Card. Fie că ești în căutarea produselor de bază sau a delicatesei preferate, Coșul Albastru îți garantează prețuri și mai mici.

Kaufland spune ca este simplu! Tot ce trebuie să faci este să scanezi Kaufland Card la casa de marcat și reducerea se aplică automat. Nu uita să verifici revistă sau rafturile magazinului pentru a identifica produsele cu simbolul Coșul Albastru. Astfel, te asiguri că beneficiezi de cea mai bună ofertă.

Solutia Oficiala a Kaufland cu Masura de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

La această campanie promoțională pot participa toți utilizatorii programului de loialitate Kaufland Card, cetățeni români cu domiciliul stabil sau reședința în România. Chiar și angajații Kaufland, inclusiv rudele de gradul I și soții/soțiile acestora, pot profita de aceste oferte.

Kaufland Card nu oferă doar reduceri imediate, ci și o serie de beneficii pe termen lung. Colectarea de stele în aplicație și accesul la promoții personalizate sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poți avea. În plus, Kaufland Card îți aduce reduceri speciale la o gamă largă de produse, ceea ce înseamnă economii considerabile la fiecare vizită în magazin.

Kaufland spune capentru a te bucura de toate aceste avantaje, trebuie doar să îți faci un Kaufland Card. Procesul este simplu și rapid. Poți solicita Kaufland Card direct în magazin sau online, prin intermediul aplicației Kaufland. Odată ce ai cardul, nu uita să îl scanezi de fiecare dată când faci cumpărături pentru a beneficia de toate reducerile și promoțiile.

Kaufland îți aduce nu doar produse de calitate, dar și prețuri de neegalat. Cu Kaufland Card, fiecare vizită la cumpărături devine o oportunitate de a economisi mai mult. Nu rata campania Coșul Albastru și bucură-te de reduceri suplimentare de 10% la peste 600 de produse. Fii inteligent, economisește și profită de avantajele oferite de Kaufland!