X

AVERTIZARE Oficiala ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor Romani

ELECTRICA, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani din toata tara in momentul de fata, a decis sa emita o noua avertizare pe care nu trebuie o ignore romanii in momentul de fata, pentru ca ii poate afecta serios. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la ELECTRICA vorbesc in aceasta avertizare despre marele risc al consumului fraudulos de energie, sau mai pe romaneste, furtul de curent din reteaua sa.

ELECTRICA spune ca romanii care aleg sa fure curent sa expun unui numar mare de riscuri, iar asta pentru ca fac o conectare ilegala la reteaua de distributie a companiei, iar asta poate duce la accidente extrem de periculoase, din pacate. Unul dintre principalele pericole in situatii de acest gen vine de la riscul de incendiu, care poate sa apara daca nu se face conectarea corecta si apar scantei, ELECTRICA ilustrand foarte bine asta in imaginea de mai jos.

AVERTIZARE Oficiala ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor Romani

ELECTRICA ne readuce aminte faptul ca pe website-ul sau exista un formular special prin care oricare dintre romanii din intreaga tara, pot sa anunte daca observa faptul ca exista o conectare frauduloasa la reteaua sa pentru furtul de electricitate. Acest formular este complet anonim, deci ELECTRICA nu va sti cine a trimis sesizarea, deci putem sa instiintam compania cu privire la problema, fara riscul ca cei care fura sa afle ca noi am facut asta.

ELECTRICA ne anunta deasemenea ca exista un numar de telefon special pe care il putem folosi pentru a raporta probleme de acest gen deasemenea, insa desigur ca in acest caz compania va avea numarul nostri de telefon stocat in sistemul sau. Indiferent de sitautie, ELECTRICA spune ca este important sa o anuntam in legatura cu orice fel de tentative de furt de electricitate, iar asta pentru ca putem inclusiv sa salvam vieti cu anunturi de acest gen.

ELECTRICA nu e la prima avertizare de acest gen pentru clientii din Romania, deci e posibil sa mai vedem si altele, dar important este sa intelegem de ce trebuie sa fim atenti la ceea ce ni se spune si sa nu le ignoram, pentru a fi in siguranta.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:25 AM 09:25

Disqus Comments Loading...