X

Declaratiile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Marcel Ciolacu privind Alegerile din Bucuresti, Inflatia

Marcel Ciolacu , premierul României, a abordat situația controversată din sectoarele 1 și 2 ale Bucureștiului, menționându-i pe Clotilde Armand și Radu Mihaiu ca fiind printre persoanele care au pierdut alegerile și care, în opinia sa, preferă să stea la televizor și să se plângă.

„Clotilde Armand și Radu Mihaiu sunt două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile. Care stau la televizor și se plâng. Am înțeles că președintele AEP consideră că, după această experiență, trebuie să modifice ceva, trebuie să vină cu acele propuneri de modificare. Nu am expertiza domnului Toni Greblă în domeniu, dar categoric că voi fi atent la ceea ce va propune,” a declarat Marcel Ciolacu.

Sectorul 1 a fost un punct de discuție important pentru Marcel Ciolacu, care a subliniat că spațiul destinat desfășurării alegerilor a fost total inadecvat. Ciolacu a susținut că spațiul a fost pus la dispoziție intenționat pentru a nu putea face față provocărilor unor alegeri complexe, arătând cu degetul către primarul de sector.

„Sectorul 1 a avut un spațiu total inadecvat, neavând elemente, doar mi s-a povestit, ce spațiu a fost pus la dispoziție, a fost pus intenționat, pentru a nu face față unei asemenea provocări cum sunt alegerile de la sectorul 1. Este atributul primarului de sector,” a explicat Ciolacu.

Marcel Ciolacu , pe lângă comentariile sale legate de scandalurile electorale, a adus în discuție și tema inflației, subliniind succesele guvernării PSD. Inflația a scăzut în luna mai la aproape 5%, un nivel pe care BNR îl prognoza abia pentru sfârșitul acestui an.

„Măsurile luate de PSD la guvernare, de plafonare a prețurilor la energie și gaze, respectiv a adaosurilor comerciale la alimente de bază, au fost cele mai eficiente soluții în sprijinul românilor. Am reușit să reducem inflația de la vârful de aproape 17% din noiembrie 2022 cu aproape 12 puncte procentuale – cea mai accentuată scădere din întreaga Uniune Europeană!” a declarat premierul.

Marcel Ciolacu a afirmat că guvernul său nu va ezita să ia în continuare decizii care să protejeze nivelul de trai al populației. „Vrem să menținem puterea de cumpărare a românilor și să susținem avansul produselor românești pe piață: acesta cred că este singurul ‘tandem’ care contează atât în acest an, cât și în viitor!” a concluzionat premierul.

Aceste declarații ale premierului Marcel Ciolacu vin într-un moment crucial pentru scena politică românească, oferind o viziune clară asupra priorităților guvernamentale și a abordării față de provocările electorale și economice ale țării.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:25 AM 09:25

Disqus Comments Loading...