X

Dificultatile Oficiale de ULTIM MOMENT ale BANCA Transilvania si Anunturile pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci comerciale din Europa de Sud-Est si dea mai mare din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie e milioane dintre clienti problemele cu care se confrunta la ora actuala. Stiti deja ca in ultima sapatamana, cei de la BANCA Transilvania au avut doua incidente din cauza carora multiple servicii au fost total indisponibile pentru clientii din toata tara, toti clientii fiind afectati din cauza lor.

BANCA Transilvania a publicat pe retelele de socializare de fiecare data situatia problemelor cu care se confrunta, multiple servicii fiind de fiecare data afectate, iar asta pentru ca a fost vorba despre incidente mari in reteaua pe care banca o are. Desigur ca de fiecare data a fost nevoie de cateva ore bune pentru ca lucrurile sa revina la normal, asa ca situatia nu s-a remediat foarte rapid si usor, ceea ce nu a adus prea multa bucurie pentru multa lume.

Dificultatile Oficiale de ULTIM MOMENT ale BANCA Transilvania si Anunturile pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a recunoscut ca are probleme, a anuntat de fiecare data ca lucreaza la rezolvarea lor, dar din pacate a si evitat de fiecare data sa spuna ce anume a generat problemele cu care s-au confruntat clientii sai din Romania. Desigur ca BANCA Transilvania nu are foarte des probleme de acest gen, asa ca de fiecare data cand ele apar, exista si semne de intrebare legate de ceea ce se intampla, insa banca a refuzat sa ofere detalii clare.

BANCA Transilvania are peste 4 milioane de clienti, iar avand in vedere ca aceste probleme au blocat si posibilitatea de a dispune de banii din conturi, desigur ca au fost multi clienti foarte nemultumiti de ceea ce s-a intamplat, dar situatia e una care a fost rezolvata deocamdata. Ar fi util si ca BANCA Transilvania sa ofere informatii cu privire la ceea ce s-a intampalt in cazul acestor doua incidente, mai ales daca ar putea fi vorba inclusiv despre incidente de securitate.

BANCA Transilvania ramane, pana una-alta, o banca la care exista multe servicii online de care se pot bucura clientii din Romania, iar in cea mai mare parte a timpului, ele functioneaza fara probleme pentru clientii din intreaga tara, dupa cum multi stiu deja.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:26 AM 09:26

Disqus Comments Loading...