X

Formula 1: Greselile Mari Recunoscute Oficial de Lewis Hamilton, Anunturile de ULTIM MOMENT

Formula 1 ne-a adus o surpriza foarte interesanta weekend-ul trecut la Marele Premiu al Canadei, si nu de la Lewis Hamilton, ci de la coechipierul sau britanic, care s-a plasat pe locul al treilea, insa aparent cu noroc, deoarece Hamilton spune ca unele greseli facute in cadrul cursei au dus la acest rezultat nu tocmai grozav pentru el.

Formula 1 a adus pentru Mercedes a doua victorie a sezonului, desi echipa a facut o gafa uitand de alta mai importanta a lui Lewis Hamilton, dar cu toate acestea britanicul explica mai jos de ce s-a plasat in urma lui George Russell si nu a reusit sa urce pe podium, asa cum desigur ca si-ar fi dorit, dar inca o data nu a reusit.

Formula 1 continua sa-l tina pe Lewis Hamilton departe de victoriile pe care si le doreste, insa pilotul britanic nu se lasa si lupta pentru a castiga toate cursele in care se inscrie, chiar daca nu este usor, el fiind totusi foarte hotarat sa obtina noi victorii pentru Mercedes, inainte de a face trecerea la Ferrari, in cursul urmatoarelor luni de zile.

“Evident, toată lumea a muncit atât de mult pentru a aduce upgrade-uri înapoi în fabrică, așa că acesta va fi un real impuls uriaș pentru toată lumea din fabrică. Am fost foarte rapizi la începutul cursei la interseții, iar apoi, evident, Lando a trecut foarte repede, apoi am schimbat cauciucurile, am făcut câteva greșeli.

Max era foarte puternic în acel moment al cursei. Cred că acea greșeală cu Oscar când am încercat să-l depășesc și am pierdut poziția în fața lui, ne-a costat cel puțin P2 și poate că vom lupta cu Max mai târziu în cursă. ”

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:26 AM 09:26

Disqus Comments Loading...