X

Noi Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT de la Clotilde Armand privind Presupusele Fraude din Sectorul 1

Clotilde Armand a anunțat că la Secția de Votare nr. 144 de la Școala Gimnazială “Alexandru Costescu” s-a descoperit o fraudă electorală majoră de 187 de voturi. Renumărarea buletinelor de vot la Biroul Electoral Sector 1 (BES 1) a confirmat faptul că Armand a fost votată de 193 de locuitori ai Sectorului 1, în timp ce procesul-verbal inițial falsifica rezultatul, atribuindu-i doar 6 voturi.

“Există dovezi clare că alianța PSD-PNL a acționat concertat în toate secțiile de votare din Sectorul 1 pentru un singur scop: fraudarea alegerilor. Am adus suficiente dovezi până acum care demonstrează dimensiunea furtului la urne. Ce au făcut ei este un atac direct la adresa democrației, pentru că vor să deturneze voința unei comunități către interesele transpartinice,” a declarat Clotilde Armand.

Armand a subliniat că procesul electoral a fost viciat încă din secțiile de votare și că este necesară renumărarea tuturor voturilor în secțiile unde există indicii clare de fraudă electorală. “Aceasta este singura soluție de a stopa acest grup organizat să pună mâna pe resursele financiare ale Sectorului 1,” a adăugat ea.

Președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a recunoscut, într-o intervenție la Digi24, că la aproximativ un sfert dintre secțiile de votare din Sectorul 1 s-au constatat erori în procesele-verbale. “Recunoaște jaful pesedist,” a afirmat Armand, subliniind că ea crede că proporția reală este mult mai mare și că a depus cerere de renumărare pentru 80 de secții unde sunt indicii clare de fraudă.

Armand a criticat dur organizarea alegerilor de către cuplul Marcel Ciolacu-Nicolae Ciucă, susținând că acestea au fost desfășurate în dispreț față de lege și democrație. “O fraudă dovedită de mine factual, matematic, vot cu vot,” a precizat ea, comparând scrutinul cu alegerile din regimul Putin și subliniind neregulile flagrante din secțiile de votare din Sectorul 1, cu acceptul tacit al președinților și vicepreședinților secțiilor și al celor 5 delegați PSD-PNL.

Clotilde Armand a prezentat și plângerea unui delegat USR trimisă la AEP, care detaliază situația revoltătoare din 9 iunie: fraude electorale, hărțuiri și jigniri. Plângerea descrie cum unor locuitori ai Sectorului 1 li s-a refuzat dreptul la vot, cum observatori au fost aduși în secție înainte de închiderea urnelor și au participat la numărarea voturilor, turism electoral și bani dați în schimbul voturilor.

“Renumărarea voturilor este singura opțiune. Fără asta, democrația este opțională, iar votul vostru e doar o formalitate – o glumă,” a concluzionat Clotilde Armand.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 9:25 AM 09:25

Disqus Comments Loading...