X

Actualizarile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT privind Problemele Raportate in Romania

ELECTRICA, unul dintre grupurile de energie care are cele mai mari numere de clienti la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor din toata Romania, problemele cu care se confrunta in momentul de fata la nivelul intregii tari. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, cei de la ELECTRICA si-au actualizat harta cu informatii privind incidentele active in cadrul retelei de furnizare a energiei electrice pentru zeci de judete din Romania.

ELECTRICA arata in aceasta imagine, ca in aproape toate judetele in care furnizeaza energie electrica, intampina probleme din cauza careia aceasta este intrerupta partial, fie ca este vorba despre probleme inopinate, sau lucrari programate. Nu in toate judetele in care ELECTRICA are acum probleme cu furnizarea energiei electrice vorbim despre incidente accidentale, dar in majoritatea dintre ele exista aceasta problema, din pacate.

Actualizarile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT privind Problemele Raportate in Romania

ELECTRICA explica in fiecare dintre aceste locatii ceea ce se intampla si ofera inclusiv informatii valide cu privire la durata posibila pentru rezolvarea situatiilor, astfel ca ne putem face o idee clara cu privire la felul in care vor decurge reparatiile. Stiti prea bine deja ca ELECTRICA incearca sa rezolve orice fel de probleme cat se poate de repete, dar exista si situatii cand nu poate face acest lucru chiar asa cum isi doresc romanii, insa asta nu inseamna ca nu clureaza.

ELECTRICA imparte incidentele din cadrul retelei sale in cele accidentale si cele programate acum, sau peste 2 saptamani de zile, in ultimele 2 cazuri fiind oferite si termene mai clare cu privire la durata de intrerupere a furnizarii cu energie electrica. In aceasta situatie, este important ca toti clientii ELECTRICA din Romania sa stie foarte clar la ce sa se astepte, mai ales daca depind de energie electrica pentru a munci, intreruperile putand provoca probleme mari.

ELECTRICA isi actualizeaza in mod constant harta cu informatii privind incidentele, asa ca daca un incident nu apare acum, trebuie sa aveti rabdare pana in momentul in care va fi listat de catre companie, eventual si cu un termen pentru rezolvarea situatiei.

This post was last modified on iun. 13, 2024, 10:56 PM 22:56

Disqus Comments Loading...