X

Austria Face Noi Presiuni Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Acceptarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria face o serie de noi presiuni oficiale de ultim moment pentru acceptarea aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca ministrul de interne, Gerhard Karner, a dezvaluit in cadrul unei intalniri recente din Germania, ca deportarile migrantilor catre Siria si Afganistan ar trebui sa fie permise si facute mult mai rapid.

Austria este in asentimentul Germaniei cand vine vorba despre aceasta problema, iar asta deoarece Olaf Scholz a facut o cerere similara dupa atacul din Mannheim, din cauza caruia a fost ucis un politist, iar Gerhard Karner vrea acelasi lucru de la UE, pentru a accepta mai apoi finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, asa cum vrem cu totii.

Austria face tot felul de cereri cand simte ca poate pune presiune pe UE, pentru a obtine ceea ce isi doreste, iar fix acelasi lucru il vedem si acum, guvernul de la Viena incercand prin orice mijloace sa isi impuna dorintele in Europa, fara sa accepte aderarea Romaniei la Schengen in totalitate deocamdata, dar sperante inca exista.

“Vom continua să promovăm această problemă la Consiliul Miniștrilor de Interne. O soluție europeană la această problemă ar fi cea mai bună. Este vorba despre găsirea de opțiuni legale pentru a aduce teroriști și criminali înapoi în țara lor de origine. Acest lucru nu este ușor, dar necesar.

Salut inițiativa guvernului federal german de a deporta criminali și teroriști în Afganistan. Am început discuția acum doi ani. De aceea, este bine că în sfârșit există o mișcare suplimentară în această chestiune și că avem un partener puternic în Germania. De când talibanii au venit din nou la putere la Kabul în august 2021, a existat o oprire a deportării afganilor.”

This post was last modified on iun. 13, 2024, 10:56 PM 22:56

Disqus Comments Loading...