X

Germania: Masurile Oficiale Neanuntate de ULTIM MOMENT ce Ajuta Aprobarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania a actioneaza neanuntat pentru a-si indeplini obiectivele legate de reducerea migratiei ilegale in momentul de fata, iar asta pentru ca ministrul federal de interne, Nancy Faeser a facut o vizita in Bosnia pentru a discuta despre reducerea migratiei ilegale prin ruta balcanica si aceasta tara intens tranzitata, ceea ce poate ajuta finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania vrea ca Bosnia sa reduca numarul de migranti care pleaca spre teritoriul sau, in 2023 explodand numarul trecerilor ilegale, estimandu-se ca zeci de mii de migranti ar fi ajuns pe teritoriul german, iar Berlinul vrea blocarea totala a tranzitului, cu ajutorul politistilor sai de frontiera ceea ce poate ajuta extrem de mult finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania cauta solutii de intensificare a colaborarii cu Bosnia pentru reducerea substantiala a migratiei ilegale, o problema foarte spinoasa care poate avea solutii, reducerea intrarilor ilegale pe teritoriul german ajutand extrem de mult la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, dar implicarea UE ar putea juca un rol cheie in protejarea suplimentara a granitelor sale.

“Ministrul federal de interne Nancy Faeser a călătorit marți la Saraievo pentru o vizită de lucru neanunțată. Numărul de intrări neautorizate prin statul Balcanilor de Vest a crescut recent. De când Serbia a sporit controalele pe aeroporturile sale, mai mulți oameni au intrat în Germania prin Saraievo.

În 2023, în Bosnia au intrat cu 35.000 de cetățeni turci mai mulți decât au plecat oficial, plus aproximativ 14.000 de ruși și 6.800 de chinezi. Faeser a fost însoțită în călătoria ei, printre alții, de președintele Poliției Federale Dieter Romann. Printre altele, au fost planificate discuții cu poliția de frontieră și cu autoritatea centrală de imigrare. sustin surse din interiorul guvernului federal german.”

This post was last modified on iun. 13, 2024, 10:56 PM 22:56

Disqus Comments Loading...