X

Formula 1: Lewis Hamilton Vizat de un Avertisment de ULTIM MOMENT Inaintea Urmatoarelor Curse F1

Dupa Marele Premiu al Canadei, fostul pilot de Formula 1, Martin Brundle, l-a avertizat pe Lewis Hamilton că trebuie să fie la cel mai bun nivel al sau pentru a-și învinge rivalii mult mai tineri, pe care îi descrie ca fiind „neînfricat”. Această observație vine după un weekend plin de acțiune pe Circuitul Gilles Villeneuve, unde Mercedes a demonstrat cel mai puternic ritm al sezonului de până acum.

George Russell, coechipierul lui Hamilton, a obținut un pole-position impresionant, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat doar pe locul șapte pe grilă. În timpul cursei, Hamilton a reușit să ajungă în primii trei, înainte de a fi depășit de Russell într-o manevră îndrăzneață în etapele finale, ceea ce l-a retrogradat pe locul patru. Russell, în vârstă de 26 de ani, a avut ritmul necesar pentru a câștiga cursa, însă o eroare de pilotaj i-a anulat șansele de a-l învinge pe Max Verstappen.

Brundle a fost impresionat de performanța echipei din Brackley, subliniind că Mercedes a fost cea mai rapidă mașină cu anvelopele uscate și ar fi putut câștiga într-un ritm absolut. Cu toate acestea, Lewis Hamilton a fost extrem de dezamăgit după cursă, descriind-o drept una dintre „cele mai proaste curse pe care le-am condus”.

În ciuda dezamăgirii, ritmul lui Hamilton, în vârstă de 39 de ani, a fost de fapt foarte puternic. Problema sa majoră a fost poziția de start și dificultatea de a-l depăși pe Fernando Alonso în primele tururi. Această situație evidențiază schimbarea clară din Formula 1: experiența lui Hamilton nu mai este suficientă pentru a-i învinge constant pe rivalii săi mult mai tineri, precum George Russell, Oscar Piastri, Lando Norris, Charles Leclerc și Max Verstappen.

Tinerii piloți au acumulat mult mai multă experiență în Formula 1 și în cursele din față. În ochii lui Martin Brundle, aceasta înseamnă că Lewis Hamilton trebuie să fie la cel mai înalt nivel pentru a termina în fața lor. „A existat un moment în care Hamilton a zburat absolut și și-a revenit frumos, fiind ascuns în spatele lui Alonso în prima fază a cursei”, a adăugat Brundle.

„Lewis a descris-o mai târziu ca fiind una dintre cele mai proaste unități ale sale, ceea ce nu mi-a fost evident, dar poate că făcea o mulțime de mici erori ici și colo. Tinerii din fața lui rămân în tinerețe rapizi și neînfricați, dar au și multă experiență și va avea întotdeauna nevoie de „A-game” pentru a-i egala sau învinge acum.”

Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, se confruntă cu o provocare monumentală. Trebuie să-și aducă jocul „A-game” pentru a face față rivalilor săi tineri și neînfricați, care nu doar că sunt rapizi, dar au și acumulat experiență prețioasă în ultimii ani. Pe măsură ce sezonul de Formula 1 avansează, va fi fascinant de urmărit cum Hamilton își va adapta strategia pentru a concura la cel mai înalt nivel și pentru a-și depăși adversarii tineri și neînfricați.

This post was last modified on iun. 18, 2024, 9:41 PM 21:41

Disqus Comments Loading...