X

Probleme Oficiale la Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT care Afecteaza Clientii din Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari institutii financiare din Romania la ora actuala, confirma faptul ca se confrunta cu o serie de probleme, din cauza carora unii dintre clienti nu-si pot administra corect banii. Vorbim despre probleme pe care Raiffeisen Bank le are cu unele dintre bancomatele existente in tara in momentul de fata, iar asta pentru ca unele dintre ele nu sunt disponibile pentru a fi retrasi banii pe care-i avem acum in conturi.

Raiffeisen Bank spune in cadrul paginii sale cu informatii despre starea serviciilor pe care le ofera, ca bancomatele din tara sunt partial functionale, cand vine vorba de efectuare de tranzactii cu carduri de debit si credit. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, vorbim atat despre bancomatele obisnuite pe care Raiffeisen Bank le are, cat si despre cele multifunctionale, astfel ca indiferent de ceea ce am vrea sa folosim, e posibil sa nu o putem face.

Probleme Oficiale la Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT care Afecteaza Clientii din Romania

Raiffeisen Bank nu afiseaza informatii conform carora problemele ar fi cauzate de eventuale lucrari de mentenanta, deci vorbim cel mai probabil despre incodente care afecteaza functionalitatea bancomatelor. Desigur ca nu exista informatii cu privire la ceea ce sta in spatele problemelor cu care Raiffeisen Bank se confrunta, astfel ca nu stim acest lucru, ci doar ca exista probleme la bancomate, fara a sti si cand anume acestea ar putea fi rezolvate de banca.

Raiffeisen Bank nu are in mod obisnuit probleme de acest gen, astfel ca vorbim despre o situatie exceptionala, nu despre una care se intampla in fiecare zi, mai ales ca nu e vorba despre lucrari de mentenanta. In aceasta idee, ramane de vazut cat va dura pana cand situatia va reveni la normal, mai ales Raiffeisen Bank nu a publicat informatii cu privire la ceea ce se intampla, astfel ca nu ne ramane decat sa asteptam pana cand totul va reveni la normal.

Raiffeisen Bank lucreaza destul de des la imbunatatirea sistemelor in baza carora ofera serviciile sale bancare in Romania, astfel ca va fi interesant de vazut cat va dura pana cand situatia se va remedia complet.

This post was last modified on iun. 18, 2024, 9:41 PM 21:41

Disqus Comments Loading...