X

Surpriza Oficiala DIGI Romania de ULTIM MOMENT cu care isi Bucura Clientii Romani

DIGI Romania spune ca dacă și tu ești unul dintre fanii îndrăgitului serial „Vrăjitoarea cea bună”, difuzat de luni până vineri de la 18:00 pe DIVA România, avem vești excelente pentru tine! DIGI Romania, în colaborare cu DIVA, lansează un concurs captivant, oferind șansa de a câștiga cinci premii magice pentru cei mai norocoși și creativi participanți.

DIGI Romania anunta ca in această competiție, ai oportunitatea de a câștiga unul dintre cele 5 premii speciale: 2 Premii Mari: Fiecare constă într-o cutie DIVA care include:1 x ulei de corp; 1 x sticlă de șampanie rosé; 1 x cutie cu bomboane de ciocolată belgiană; 1 x trandafir criogenat; 1 x lumânare parfumată (aroma poate varia); 3 Premii Mici: Fiecare constă într-o cutie de catifea în formă de inimă, care conține 29 de praline de ciocolată delicioasă.

DIGI Romania a confirmat ca participarea este simplă și accesibilă pentru toți cei interesați. Urmează acești pași pentru a intra în competiție: Urmărește pagina de Facebook DIGI Romania: Asigură-te că ești la curent cu toate noutățile și anunțurile importante. Lasă un comentariu la postarea de concurs: Răspunde la întrebarea „Cum presari tu magie în viața de zi cu zi?” și împărtășește trucurile tale magice cu ceilalți participanți.

Surpriza Oficiala DIGI Romania de ULTIM MOMENT cu care isi Bucura Clientii Romani

Poți lăsa mai multe comentarii, dar reține că doar unul va fi considerat valid pentru concurs. Concursul se încheie duminică, 16 iunie, la ora 23:59. Extragerea celor cinci câștigători norocoși va avea loc luni, 17 iunie. Așadar, nu rata această oportunitate de a adăuga un strop de magie în viața ta cu ajutorul DIGI și DIVA!

DIGI Romania este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din țară, oferind o gamă largă de produse și servicii de calitate. DIVA este un canal de televiziune dedicat divertismentului, cunoscut pentru difuzarea serialelor și filmelor captivante, printre care se numără și îndrăgitul „Vrăjitoarea cea bună”.

Nu rata această șansă de a te bucura de premii magice și de a împărtăși magia din viața ta de zi cu zi. Intră în competiție și arată-i cum transformi fiecare moment într-unul special! Pentru mai multe detalii și pentru a participa, vizitează pagina de Facebook DIGI Romania.

This post was last modified on iun. 18, 2024, 9:41 PM 21:41

Disqus Comments Loading...