Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Cristiano Ronaldo de la EURO 2024

Cristiano Ronaldo a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment de la EURO 2024, inaintea meciului Portugaliei de azi, ce supune superstarul.

Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Cristiano Ronaldo EURO 2024

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai emblematici fotbaliști din lume, a făcut declarații impresionante la EURO 2024 despre rolul său de lider și despre importanța adaptabilității în carieră. La vârsta de 39 de ani, Ronaldo continuă să demonstreze o longevitate remarcabilă în sportul rege.

„Vreau să fiu un jucător care îi ajută pe alții,” a spus Ronaldo. „An de an, încercăm mereu să îmbunătățim anumite lucruri. Întotdeauna este loc de îmbunătățire. Cred că sunt un jucător complet, dar întotdeauna sunt lucruri pe care le pot perfecționa. Și, odată cu vârsta, există lucruri la care nu eram atât de buni în trecut și începem să pierdem unele abilități, așa că este important să încercăm să ne adaptăm.”

Ronaldo a subliniat că adaptabilitatea este cheia pentru longevitate în fotbal. „Acesta este cuvântul cheie. Dacă un jucător dorește să aibă longevitate, trebuie să aibă o adaptabilitate puternică și caracteristicile pentru acea adaptare. Asta am încercat să fac. Nu întâmplător joc de 20 de ani la cel mai înalt nivel, iar menținerea acelei performanțe este foarte greu. Numai cu multă dăruire și muncă asiduă putem atinge aceste cifre.”

Vorbind despre leadership, Ronaldo a subliniat importanța exemplului personal. „Fiecare jucător profesionist are propriul stil. Cred că leadershipul se bazează pe cine suntem, cum ne simțim și pe ceea ce am învățat în timpul călătoriei noastre ca profesioniști. Încerc să conduc într-un mod care cred că este productiv. Vreau să fiu un jucător care să-i ajute pe ceilalți, cineva pe care să-l admire, să-l considere un model și să fiu un bun profesionist.”

Cristiano a continuat, explicând cum preferă să conducă prin fapte, nu prin cuvinte. „Îmi place să fac lucrurile prin exemplu, așa cum spun de obicei. Nu sunt unul care să vorbească prea mult, dar în schimb îmi place să le arăt cine sunt și, atunci când se împinge, când lucrurile nu sunt în regulă, trebuie să știi când să-i disciplinezi și când să-i susții. Dar când lucrurile sunt bune, trebuie să fii cu ei și să lucrezi împreună.”

Cu șase turnee EURO la activ, Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care reușește această performanță. „Sunt mândru că sunt primul jucător care a jucat în șase turnee EURO. Sunt încântat de asta, deoarece arată longevitatea carierei mele. Cu toate acestea, este doar un capitol din ceea ce a realizat Cristiano Ronaldo în fotbal. Sunt fericit și mă simt privilegiat să fiu aici pentru a ajuta echipa națională să-și atingă obiectivele și, bineînțeles, să încercăm să mergem mai departe și să o câștig, care este scopul nostru principal.”

Ronaldo a mulțumit, de asemenea, fanilor portughezi pentru sprijinul lor necontenit. „Fanii portughezi sunt mereu cruciali, la fel ca cei care ne vor urmări la televizor, pentru că energia lor se va simți în Germania. Vreau ca ei să continue ceea ce au făcut întotdeauna: să susțină echipa națională și jucătorii. Ca jucători, simțim acel sprijin pe teren și, împreună, vom fi și mai puternici.”

Astfel, Cristiano Ronaldo continuă să inspire nu doar prin performanțele sale pe teren, dar și prin atitudinea sa de lider și dorința constantă de a se îmbunătăți și de a se adapta, arătând că adevărații campioni nu sunt definiți doar de talentul lor, ci și de caracterul lor.