Formula 1: Lewis Hamilton in Centrul Anunturilor Oficiale de ULTIM MOMENT ale Mercedes privind Echipa F1

Formula 1 are facute o serie de dezvaluiri importante de ultim moment ale Mercedes privind plecarea lui Lewis Hamilton si viitorul echipei F1.

Formula 1 Lewis Hamilton Centrul Anunturilor Oficiale ULTIM MOMENT Mercedes Echipa F1

Formula 1 trece constant prin schimbari importante, insa Lewis Hamilton a socat foarte multa lume cu un anunt privind trecerea sa de la Mercedes la Ferrari la inceputul anului viitor, actuala sa echipa cautand sa ii gaseasca un inlocuitor, fara foarte mult succes inca, dar directorul echipei da de inteles ca Kimi Antonelli ar urma sa fie alegerea oficiala a echipei.

Formula 1 ne-a adus multe surprize anul trecut, insa pentru 2025 Mercedes vrea sa produca si mai multe, mizand pe un pilot foarte tanar pentru a-l inlocui pe Lewis Hamilton, o decizie care cu siguranta nu a fost luata foarte usor, dar care i-ar putea aduce avantajul pe care il doreste in cursele in care va participa in perioada urmatoare.

Formula 1 este un sport foarte competitiv, insa Mercedes a gasit pentru o buna perioada de timp in Lewis Hamilton un sofer suficient de bun pentru a castiga cursele in care s-a inscris, iar acum cauta un inlocuitor pe masura, dar ramane de vazut daca un pilot atat de tanar, precum Kimi Antonelli, are tot ceea ce ii trebuie pentru a castiga curse.

„Cred că, în primul rând, Carlos merită un loc de top. A făcut o treabă fantastică. Dar pentru noi, ne-am angajat acum pe un traseu pentru a spune: „Știi ce, vrem să ne reinventăm puțin, mergând mai departe.” Kimi Antonelli joacă cu siguranță un rol în asta.

Nu am luat încă o decizie pentru anul viitor, dar nu am vrut să-l facem pe Carlos să aștepte și el, pentru că el trebuie să ia singur deciziile – este corect. Dar face o treabă super. Antonelli, în vârstă de 17 ani, a adăugat o serie de premii pentru karting, câștigând campionatele italiene.”