X

Germania Justifica Masurile Oficiale Stricte de ULTIM MOMENT care vor Permite Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania justifica masurile oficiale stricte de ultim moment, care vor contribui la permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca prin ministrul Nancy Faeser, guvernul de la Berlin spune ca actualele controale de la granitele tarii au un efect important, iar numarul trecerilor ilegale prevenite este tot mai mare.

Germania explica mai jos faptul ca aproximativ 900 de intrari neautorizate au fost blocate in doar o saptamana cu controalele la toate granitele sale, ca parte a masurilor de la Campionatul European de fotbal, ceea ce este un semn ca aceste functioneaza, reducerea migratiei putand ajuta serios la permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, in 2025.

Germania va tine aceste controale pana pe 19 iulie, urmand ca apoi sa le ridice pe unele dintre ele, dar nu pe toate, controalele cu anumite tari vecine urmand a ramane pana in decembrie, dar asta va contribui serios la permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, ceea ce in final ii intereseaza pe toti cei care calatoresc pe la granitele terestre ale UE.

“În timpul controalelor temporare pe care le-am ordonat la toate frontierele germane, Poliția Federală a executat 173 de mandate de arestare și a împiedicat 900 de intrări neautorizate în decurs de o săptămână. Acest lucru arată că măsurile noastre funcționează. Mai presus de toate, dorim să identificăm și să oprim din timp criminalii violenți.

În timpul Campionatului European, 22.000 de ofițeri de poliție federală vor fi de serviciu în fiecare zi din motive de securitate, aceasta este cea mai mare desfășurare din istoria poliției federale”. „Ei ne protejează granițele, aeroporturile și traficul feroviar. Din cauza turneului, controalele temporare se vor aplica inițial la toate frontierele interne ale Germaniei Schengen până pe 19 iulie.”

This post was last modified on iun. 18, 2024, 9:37 PM 21:37

Disqus Comments Loading...