X

Regulile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Electrica in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

Electrica a decis sa publice o serie de atentionari oficiale de ultim moment, despre care trebuie sa stie clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca in atentia imediata a oamenilor este adusa siguranta folosirii energiei. Puteti vedea in mesajul de mai jos al celor de la Electrica, cum anume ar trebui sa folosim in cele mai sigure conditii energia electrica pe care compania ne-o distribuie in momentul de fata, pentru a nu risca sa ne accidentam.

Electrica vine in mod regulat cu informari de acest gen, iar asta pentru ca vorbim despre o datorie a companiei de a ii invata pe clienti cum sa foloseasca in mod sigur energia le care le-o livreaza in fiecare luna. Electrica stie foarte bine cum sa le prezinte oamenilor in cel mai bun mod posibil metodele sigure prin care trebuie sa ne protejam cand beneficiem de energie electrica, astfel incat sa nu ajungem in situatia de a ne electrocuta, a provoca incendii, etc.

Regulile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Electrica in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

Electrica spune ca o regula principala de folosire a energiei electrice, evitarea tinerii surselor de energie langa surse de apa, deoarece exista un risc major de electrocutare, eventual scantei si aparitia de incendii. Daca un aparat electronic ajunge din greseala in apa, el trebuie scos imediat din priza, Electrica recomandandu-ne aceasta regula pentru a fi in siguranta si a evita sa ne electrocutam din cauza combinatiei de apa si energie electrica.

Electrica ne recomanda deasemenea sa nu scoatem cablurile aparatelor electronice din priza direct de cablu, ci de stecher, pentru ca in timp cablul se poate desprinde de stecher si ne putem electrouta, verificarea constanta a acestora fiind recomandata. In final, a treia regula pe care Electrica ne-o aduce in atentie vizeaza evitarea plasarii cablurilor de alimentare ale dispozitivelor electronice langa surse de caldura, deoarece se pot topi in timp si exista risc de electrocutare, sau incendiu.

Electrica vine cu aceste reguli pentru ca trebuie sa le stim tot timpul, daca vrem sa fim in siguranta cand beneficiem de furnizarea de energie electrica, asa ca e important ca toti romanii sa stie de ele acum.

This post was last modified on iun. 18, 2024, 9:36 PM 21:36

Disqus Comments Loading...