X

Activitatile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT, de ce sunt Afectati Clientii Romani

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca tuturor clientilor romani despre o decizie pe care vrea sa o puna in practica in zilele urmatoare, dar care va afecta un numar mare de persoane. Conform celor de la Raiffeisen Bank, urmeaza sa aiba loc o serie de noi lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera banca in momentul de fata, iar din cauza lor unele servicii vor fi indisponibile.

Raiffeisen Bank explica in mod oficial pe website-ul sau faptul ca, innoaptea de 20 iunie 2024, intre orele 03:00 si 04:00 vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta pentru unele servicii pe care le ofera, deci nu le vom putea folosi pentru absolut nimic, din pacate. Vorbim despre tranzactiile la bancomate folosind cardurile de credit si de debit, in acea ora din noaptea aceasta, Raiffeisen Bank facand imposibila utilizarea cardurilor la acele dispozitive.

Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT, de ce sunt Afectati Clientii Romani

Raiffeisen Bank nu se opreste aici, iar asta pentru ca nici tranzactiile cu cardurile de credit si de debit la bancomatele multifunctionale nu vor putea fi realizate, ceea ce ar putea fi o problema destul de serioasa pentru foarte multa lume, la acea ora. Avand in vedere ca Raiffeisen Bank ne-a anuntat foarte clar cu privire la ceea ce se intampla, e important sa fiti pregatiti pentru eventualitatea in care am avea nevoie de bani la respectiva ora.

Raiffeisen Bank efectueaza in mod constant lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, astfel ca nu vorbim despre ceva neobisnuit in aceasta noapte, doar ca nu stim exact de ce anume sunt intrerupte aceste servicii. E posibil ca Raiffeisen Bank sa implementeze cine stie ce modificari bune, sau sa rezolve probleme pe care le are infrastructura de bancomate, deocamdata totul este cat se poate de neclar, din pacate.

Raiffeisen Bank nu va anunta dupa ce va finaliza lucrarile, dar lucrurile ar trebui sa revina oricum la normal, sau cel putin asta se asteapta toata lumea sa vada in cursul diminetii de maine, daca va merge la vreu bancomat al bancii pentru a scoate bani.

This post was last modified on iun. 19, 2024, 11:35 PM 23:35

Disqus Comments Loading...