Belgia: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT Inaintea Meciului cu Romania de la EURO 2024

Belgia are dezvaluite o serie de anunturi oficiale de ultim moment inaintea meciului cu Romania de la EURO 2024, aita ce este transmis pentru suporteri.

Belgia Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Inaintea Meciului Romania EURO 2024

Belgia va infrunta Romania la EURO 2024 in seara zilei de sambata, iar pana atunci vedem ceea ce se intampla in spatele usilor inchise ale echipei, iar asta pentru ca Eden Hazard vorbeste despre Kevin de Bruyne, omul care are capacitatea de a duce echipa sa spre victorie nu doar in meciul cu reprezentantiva tarii noastre, ci si cu alte echipe de la turneul final.

Belgia se bazeaza foarte mult pe Kevin de Bruyne pentru a castiga meciuri, iar Eden Hazard spune ca fostul sau coechipier are capacitatea de a schimba soarta meciurilor, asa cum vedem si la echipa sa de club, Manchester City, acolo unde evolueaza runda, de runda, si are partide extrem de bune, conducandu-si de multe ori coechipierii spre victorii.

Belgia a ramas fara Eden Hazard, care s-a retras dupa ce accidentarile i-au luat dorinta de a mai juca, insa echipa tarii sale ramane una extrem de puternica, ajungand in semifinalele Cupei Mondiale cu el pe teren, iar acum pe umerii lui Kevin de Bruyne sta presiunea pentru a duce echipa cat mai departe in cadrul Campionatului European de Fotbal din Germania si a invinge Romania.

“Kevin De Bruyne rămâne jucătorul cheie al Belgiei. El este căpitanul. A-l avea în echipă este un avantaj. Toată lumea a văzut de ce este capabil în ultimii trei ani. Nici nu mai trebuie să spun ce o face atât de specială. Și-a arătat întreaga sa clasă lumii.

Poate face totul cu mingea, vede totul mai repede decât toți ceilalți. Retragere la 32 de ani ? Nu a fost atât de greu. Am fost accidentat în ultimii 2 sau 3 ani. Nu prea puteam juca fotbal. Pe măsură ce eram accidentat, îmi pierdusem dorința.”