Confirmarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Electrica privind PROBLEMELE pentru Clientii Romani

Electrica confirma in mod oficial problemele de ultim moment despre care ar trebui sa stie multi clienti din toata Romania, iata ce spune compania.

Confirmarile Oficiale ULTIM MOMENT Electrica PROBLEMELE Clientii Romani

ELECTRICA a emis o serie de confirmari oficiale privind problemele de ultim moment cu care se confrunta unii dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre intreruperi in furnizarea de energie electrica in tara. Stiti deja ca ELECTRICA are o harta speciala in care afiseaza informatii cu privire la situatia intreruperilor programate, sau accidentale, iar in cadrul acesteia exista acum listari cu privire la problemele care exista in reteaua companiei.

ELECTRICA confirma in mod oficial faptul ca exista multiple intreruperi in tara pentru furnizarea de energie electrica, iar multe dintre aceste intreruperi sunt accidentale, adica nu se stie cauza lor, deci nu vorbim despre cele programate. Desigur ca exista inclusiv intreruperi programate de catre ELECTRICA, fie pentru a se face lucrari in vederea imbunatatirii retelelor sale, fie pentru a rezolva diverse probleme tehnice care necesita solutionare acum.

Confirmarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Electrica privind PROBLEMELE pentru Clientii Romani

Confirmarile Oficiale ULTIM MOMENT Electrica PROBLEMELE Clientii Romani harta 19 iunie 2024

ELECTRICA stie foarte bine ca trebuie sa mentina functionarea normala a retelelor sale electrice in toata tara, iar harta pe care a publicat-o are menirea de a ne ajuta sa intelegem ce se intampla si, eventual, cand ne putem astepta ca lucrurile sa revina la normal. In cazul intreruperilor accidentale pentru furnizarea de energie electrica, cei de la ELECTRICA nu prea publica informatii cu privire la momentul in care situatia ar putea reveni la normal, deci nu prea stim nimic.

ELECTRICA publica pentru lucrarile programate informatii detaliate cu privire la perioada de desfasurare a lucrarilor, astfel ca din acest punct de vedere ar trebui sa existe informatii mai serioase pentru revenirea lucrurilor la normal. Desigur ca trebuie sa va uitati pentru fiecare zona in parte ce se intampla, iar ELECTRICA publica informari despre intreruperi pentru fiecare stada si localitate in parte, asa ca trebuie sa va uitati cu atentie la aceste detalii acum.

ELECTRICA stie foarte bine ca multi oameni vor sa afle aceste informatii, asa ca e bine sa nu ignoram ceea ce ne transmite compania, mai ales ca unele date sunt esentiale pentru a beneficia de electricitate fara intreruperi.