X

Declaratiile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Nicusor Dan care Vizeaza Milioane de Bucuresteni

Nicusor Dan a abordat recent dezbaterea publică privind data alegerilor prezidențiale, exprimându-și preocuparea față de desfășurarea acestora în miezul verii. „Privesc de la distanță dezbaterea din spațiul public despre data alegerilor prezidențiale, însă cred că e necesar să punctez că e nevoie de o revenire la calendarul constituțional,” a declarat acesta.

Nicusor Dan transmite ca o campanie electorală de o asemenea importanță, desfășurată în miez de vară, ar echivala cu ascunderea ei. „Cetățenii trebuie să fie informați atunci când își aleg președintele și pentru asta e nevoie de timp. E absurd să avem alegeri în septembrie când astăzi nu știm încă nici candidații partidelor,” a subliniat el.

Nicusor Dan confirma si ca circulația pe bretelele auto de sub podul de pe Șoseaua București-Ploiești/DNCB a fost reconfigurată. Principalii beneficiari ai acestei modificări sunt locuitorii din cartierul Greenfield, care pot ieși acum din Aleea Teișani pe breteaua de sub pod și pot intra pe DN1 pe sensul spre București. Acest proiect de resistematizare a circulației a fost realizat în comun de către CNAIR și Administrația Străzilor București, cu implicarea Poliției Naționale și a Brigăzii Rutiere.

Nicusor Dan a adus în atenție și starea critică a sistemului de termoficare din Capitală, prezentând imagini ale conductelor magistrale vechi de 30 de ani, care nu au fost niciodată reabilitate. „Acesta este motivul pentru care se produc constant avarii, iar bucureștenii se confruntă cu lipsa apei calde și a căldurii.

De aceea am acordat prioritate investițiilor pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală,” a explicat edilul. Imaginile prezentate provin din zona Calea Plevnei, Sectorul 6. Aceasta este o dovadă clară a necesității unor investiții urgente și consistente în infrastructura orașului pentru a asigura confortul și siguranța cetățenilor.

This post was last modified on iun. 19, 2024, 11:35 PM 23:35

Disqus Comments Loading...