Formula 1: Mercedes Dezvaluie un Secret de ULTIM MOMENT privind Lewis Hamilton, Socand Fanii

Formula 1 are Mercedes in centru, dupa dezvaluirea unui secret de ultim moment privind Lewis Hamilton, foarte multi fani fiind socati de anuntul facut.

Formula 1 Mercedes Dezvaluie Secret ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Socand Fanii

Formula 1 are dezvaluit in mod oficial un nou secret de ultim moment cu privire la Lewis Hamilton, iar asta deoarece Mercedes a confirmat faptul ca nu a fost foarte surprinsa de plecarea pilotului britanic, mai ales ca asta s-a intamplat la scurt timp dupa ce el a semnat un nou contract pentru a conduce pana in 2026 pentru ea.

Formula 1 este in general sursa de multe surprize, dar in cazul plecarii lui Lewis Hamilton la Ferrari, Mercedes spune ca l-a lasat sa-si vada de drum la final de cariera, in ciuda contractului semnat intre parti, ceea ce confirma faptul ca surprinsi au fost doar fanii, care au aflat despre tot chiar inainte ca parafarea sa aiba loc in mod oficial.

Formula 1 nu i-a adus prea multe satisfactii lui Lewis Hamilton la Mercedes, iar asta l-a afectat intr-o foarte mare masura pe pilotul britanic, directorii echipei parand sa fie foarte constienti de problemele cu care s-a confruntat acesta, astfel ca decizia de a-l lasa sa plece, a fost cel mai probabil luata pentru a face loc si pentru noi performante.

“Am fost surprins de felul în care sa întâmplat, de momentul în care sa întâmplat, dar eram conștient de natura contractului pe care l-am oferit și asta a permis acest lucru. Deci, dacă s-a întâmplat atunci, nu ar trebui să fim surprinși pentru că asta era în mod explicit un lucru pe care eram pregătiți să se întâmple.

Altfel nu l-am fi pus ca opțiune în contract. Așadar, momentul și succesiunea exactă a momentului în care s-a întâmplat, care cred că i-au prins pe toată lumea puțin pe hop, dar că s-a întâmplat, nu cred că a fost imprevizibil.”