X

Italia: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT sub Indrumarea Giorgiei Meloni, Ajutand Aderarea Romaniei la Schengen

Italia continua sa-si impuna planurile in Europa si nu numai, iar asta pentru ca Giorgia Meloni vede realizata o alte parte majora a planului sau de a opri migratia ilegala catre Europa, iar asta cu ajutorul Tunisiei, care a creat o zona speciala de oprire a calatoriilor migrantilor spre tarmurile italiene si asta va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Italia s-a inteles cu Tunisia pentru a trimite mai multe patrule pe mare in zonele sale de coasta, pentru a opri barcile cu migranti care pleaca spre Europa, insa intelegerea Giorgiei Meloni vizeaza si returnarea rapida a celor care ajung pe tarmurile italiene, pentru ca permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen sa devina realitate.

Italia vrea sa reduca intr-o masura majora numarul de migranti care ajung pe teritoriul sau, iar intelegerea cu Tunisia incepe sa-si indeplineascas copul, mai ales cand vine vorba despre returnarile celor ajunsi care au cerut azil, permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen depinzand de reducerea masiva a numarului de migranti catre Uniunea Europeana in anul 2024.

“Este oficial: s-a născut SAR Tunisian (zona de căutare și salvare pe mare). Și astfel în această zonă a Mediteranei, în fața coastelor țării Magreb (și dincolo de apele sale teritoriale), patrulele pazei de coastă tunisiene (care depinde de Garda Națională) vor trebui să intervină pentru a salva orice naufragiați (în aceste părți se ocupă în esență de migranți disperați, tunisieni și subsaharieni).

Este oficializarea existenței unei zone maritime, care prevede intervenția navelor tunisiene pentru a efectua lucrări de salvare și a aduce migranții înapoi în cel mai apropiat port sigur, adică Tunisia. Țara și-a stabilit astăzi zona SAR, pe canalul sicilian.”

This post was last modified on iun. 20, 2024, 11:21 AM 11:21

Disqus Comments Loading...