X

Notificarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale PPC Romania in Atentia a Milioane de Clienti Romani

PPC Romania, una dintre cele mai mari companii de energie care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti, o serie de notificari oficiale despre care ar trebui sa stie foarte multa lume. Vorbim despre notificarile PPC Romania legate de felul in care ar trebui sa facem economii de curent pe timpul verii caniculare, sau atunci cand gatim mancare, iar asta pentru ca exista cateva mituri care trebuie sa fie dezmintite.

PPC Romania vorbeste intr-o prima faza despre cuptoarele cu microunde, iar asta pentru ca vrea sa dezminta mitul conform caruia cuptoarele cu microunde sunt mari consumatori de energie pentru incalzit mancare. PPC Romania spune ca daca avem un cuptor cu microunde din clasa energetica A, atunci nu ar trebui sa genereze consum mare de curent electric atunci cand este folosit, mai ales daca nu gatim portii mari de mancare, ci doar incalzim portii mici.

Notificarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale PPC Romania in Atentia a Milioane de Clienti Romani

PPC Romania spune ca nu este mai ieftin sa folosim cuptoare cu microunde din clase energetice inferioare, iar asta pentru ca ele consuma mai mult curent electric, tocmai pentru ca fac parte dintr-o clasa enegetica inferioara. Separat de asta, PPC Romania vorbeste inclusiv despre temperaturile recomandate in case pe timpul verii, aducand in atentie aparatele de aer conditionat, pe care ne recomanda sa le setam la temperaturi de 22 – 25 de grade.

PPC Romania spune ca aceasta este temperatura optima pe care ar fi bine sa o setam pentru aparatele de aer conditionat, astfel incat acestea sa nu aiba si un consum foarte mare cand sunt folosite pe timpul verii. Recomandarea pe care cei de la PPC Romania o fac este una pe care ar trebui sa o avem in vedere, iar asta pentru ca exista foarte multi romani care le seteaza la temperaturi foarte mici si genereaza mult consum de energie cand le folosesc.

PPC Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii in legatura cu economiile pentru consumul de energie, asa ca e important sa le vedem acolo.

This post was last modified on iun. 20, 2024, 11:07 AM 11:07

Disqus Comments Loading...