Orange Romania le Ofera Internet Gratuit 5G+ Clientilor din Toata Tara

Orange Romania Ofera Internet Gratuit 5G+ Clientilor Toata Tara

Orange România aduce o veste bună pentru toți utilizatorii săi, fie că sunt clienți rezidențiali sau de business. Începând cu data de 20 iunie și până pe 31 august, Orange oferă acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din țară tuturor celor care dețin un telefon compatibil. Această ofertă este valabilă atât pentru abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetul de servicii pe care îl utilizează, cât și pentru clienții PrePay.

Orange a pregătit oferte atractive pentru toți cei care doresc să devină clienți în această perioadă. Până pe 19 august 2024, cei care aleg să se porteze la Orange pot beneficia de abonamente la prețuri reduse cu până la 50%. De exemplu, abonamentul Fun 6, care oferă 20 GB de internet și minute și SMS-uri naționale nelimitate, este acum disponibil la doar 3€/lună, redus de la 6€/lună. De asemenea, abonamentul Fun 11, care include internet 5G+ nelimitat și 300 de minute internaționale, este redus de la 11€/lună la 5,5€/lună.

Rețeaua 5G+ de la Orange aduce viteze de până la 1,5 Gbps, de peste patru ori mai mari decât cele oferite de rețeaua 4G+, care ating maximum 0,35 Gbps. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe harta orașelor cu acoperire 5G+/5G, iar în prezent, Orange oferă acoperire 5G+ în 39 de orașe din întreaga țară. Orașele cu 100% acoperire 5G sunt: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții YOXO nu sunt lăsați pe dinafară. Vara aceasta, aceștia pot experimenta gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps oferite de rețeaua 5G+. Abonații YOXO cu planuri tarifare de 9 sau 19 lei, care în mod normal au acces la rețeaua 4G+, vor putea accesa vitezele 5G+, iar cei cu abonamente de 39 lei, care deja beneficiază de 5G, vor primi un upgrade gratuit la 5G+. Acest beneficiu este valabil până pe 31 august și nu implică costuri suplimentare, singura cerință fiind deținerea unui telefon compatibil și aflarea în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G.

Campania “Hot Summer” de la Orange aduce reduceri semnificative la telefoanele 5G. Printre acestea, se numără 300€ reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE, și 50€ pentru iPhone 15.

În plus, până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei primesc un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat timp de 4 luni de la primire și este valabil timp de 30 de zile de la activare, fiind utilizabil doar în România. Pentru mai multe detalii despre aceste oferte și despre rețeaua 5G+, vizitați magazinele Orange sau site-ul orange.ro.