Promisiunile Oficiale ale lui Karl Nehammer de ULTIM MOMENT pentru Austria si Aderarea Romaniei la Schengen

Karl Nehammer a facut o serie de promisiuni oficiale de ultim moment pentru Austria, cum ajuta permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen.

Promisiunile Oficiale Karl Nehammer ULTIM MOMENT Austria Aderarea Romaniei Schengen

Karl Nehammer a facut o serie de promisiuni oficiale de ultim moment pentru Austria cand vine vorba despre rezolvarea marei probleme care ii apasa pe umeri, dar care blocheaza si permiterea aderarii Romaniei la Schengen, migratia ilegala, cancelarul afirmand ca va lua noi masuri pentru ca situatia sa se imbunatateasca radical in tara sa.

Karl Nehammer promite sa incheie noi acorduri cu tari terte pentru trimiterea unor migranti inapoi de unde au venit, in special in Siria si Afganistan, dar sa blocheze mai puternic si sistemul de reintregire al familiilor, iar aceste masuri, daca sunt aplicare corect, pot permite si finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in anul urmator.

Karl Nehammer este ferm convins ca poate sa puna in aplicare toate aceste masuri pentru a reduce si mai mult migratia ilegala catre tara sa, insa desigur ca nu depinde doar de el pentru ca totul sa se intample, astfel ca permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen este dependenta inclusiv de implicarea altor tari importante din Europa.

„Karl Nehammer este convins că migrația ilegală provoacă și o mare teamă în rândul oamenilor. Treaba lui ca cancelar este să ia măsuri. De aceea, se angajeaza să faca proceduri de azil în țări terțe sigure și să facă un control mai puternic asupra reîntregirii familiei. Ca răspuns la acuzația conform căreia ÖVP ignoră problema integrării, Nehammer spune că mulți bani curg în educație.

Ministrul de Interne Gerhard Karner vrea să lucreze pentru o soluție la nivel european pentru returnarea criminalilor în Siria și Afganistan și să găsească opțiuni legale în acest sens. Este adesea „foarte problematic cu cine trebuie să negociezi”, dar este „necesar să faci asta pentru siguranța oamenilor”, a spus Nehammer.”