Campania Oficiala DIGI Romania de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS pana pe 15 Iulie

DIGI Romania anunta o campanie oficiala de ultim moment, ce ofera gratis milioanelor de clienti rin Romania pana pe data de 15 iulie.

Campania Oficiala DIGI Romania ULTIM MOMENT GRATIS 15 Iulie

DIGI ROmania anunta ca SkyShowtime aduce o revoluție în lumea divertismentului pentru abonații de TV digital! Acum poți viziona gratuit cele mai bune programe pe canalele SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2, sau te poți bucura de un maraton al filmelor românești de excepție, online prin serviciul de streaming, până la 15 iulie 2024.

Dacă te portezi la DIGI, ai roaming prietenos cu abonamentul Nelimitat la doar 2.5 euro/lună pentru primele 4 luni. Acesta include minute nelimitate și net mobil fără stres, între 3.2 și 4.3 GB date mobile lunar, în Uniunea Europeană.

Pentru cei care doresc cele mai tari poze de vacanță, DIGI România îți oferă noul OPPO Reno12 Pro 5G cu AI integrat și ecran OLED Infinite View. Poate fi al tău cu doar 150 lei pe lună timp de 12 luni și un avans de 1199 lei.

Portează-te la DIGI și călătorește fără griji cu abonamentul Business Nelimitat, disponibil de la 1,25 Euro/lună! Ai roaming inclus în Uniunea Europeană cu minute nelimitate și net mobil fără stres, între 3.2 și 4.3 GB date mobile lunar.

În plus, la DIGI România poți achiziționa telefoane în 24 de rate, fără avans! Este oportunitatea perfectă pentru a avea cele mai noi dispozitive la prețuri accesibile.

DIGI România își extinde constant oferta și aduce noi beneficii abonaților săi. Fie că este vorba de divertisment de calitate cu SkyShowtime, roaming prietenos sau oferte avantajoase la telefoane, DIGI România rămâne alegerea ideală pentru tine.

Portează-te la DIGI România și profită de toate aceste avantaje incredibile! DIGI România continuă să fie lider în inovație și satisfacția clienților, oferindu-le servicii de top la prețuri accesibile. Alege DIGI România pentru o experiență completă și fără griji, oriunde te-ai afla!