Prioritatea Oficiala a E.ON si Anuntul de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor din Romania

E.ON anunta prioritatea oficiala pentru milioane de clienti din Romania, iata ce masuri de ultim moment ne cere sa punem in aplicare chiar acum.

Prioritatea Oficiala E.ON Anuntul ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romania

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie care activeaza la ora actuala in Romania, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti din toata Romania, ceea ce trebuie sa stie in legatura cu felul in care se face transmiterea indexului autocitit, dar si facturarea pentru consumul inregistrat.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca are o obligatie de a citi la 3 luni de zile contoarele pe care le detine, dar si in baza carora se factueaza consumul nostru, acest proces avand prioritate pentru companie, dar recomanda deasemenea transmiterii lunare a indexului autocitit de catre clienti, pentru facturi cat mai exacte.

Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la E.ON Romania incearca sa ne ajute sa beneficiem de un proces de facturare cat mai corecte, iar asta in conditiile in care foarte multi romani nu stiu cum decurge toata aceasta procedura, desi ea este una extrem de importanta, pentru ca afecteaza banii platiti lunar de noi.

E.ON Romania are pe website-ul sau informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toti romanii care vor sa beneficieze de facturi cat mai exacte, asa ca daca va aflati printre cei care sunt in aceasta situatie, e bine sa stiti ce puteti face pentru a nu avea facturile prea mari, fara rost, emise de catre companie.

𝐓𝐞 𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚̆𝐦. 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚̆𝐦. #𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐢𝐑𝐚𝐩𝐢𝐝𝐞! Proprietarul contorului de măsură, adică Operatorul de Distribuție, trebuie să citească indexul la maximum fiecare 3 luni, conform legislației în vigoare. Acesta are prioritate. Noi îți recomandăm transmiterea lunară a autocitirii, pentru că ținem cont de indexul tău atunci când operatorul nu reușește să îl citească.

Cea mai simplă cale de a transmite indexul este din contul de client E.ON Myline: Ești anunțat când începe perioada de transmitere; Transmiți indexul; Poți solicita emiterea facturii pe loc dacă ai activat factura electronică și astfel te asiguri că vei plăti doar ce ai consumat.